Obnoviť stránku

MIZON Acence Anti Blemish Foam Cleanser 150 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIZON Acence Anti Blemish Foam Cleanser 150 ml

Jemná čistiaca pena Mizon Acence Anti Blemish Foam Cleanser pomáha bojovať proti nedokonalostiam aknóznej pleti. Zloženie obsahuje mäkké peelingové čiastočky odstraňujúce odumreté kožné bunky z povrchu pokožky spoločne s prebytočnou mastnotou a nečistotou. Okrem čistenia pleti tiež pomáha preventívne proti tvorbe nového akné. Vitamín E, ktorý čistiaca pena Mizon obsahuje, vyhladzuje a spevňuje pleť.

Kľúčové vlastnosti čistiacej peny Mizon Acence Anti Blemish Foam Cleanser

  • Pomáha čistiť aknóznu pleť
  • Mizon Acence Anti Blemish Foam Cleanser pôsobí preventívne proti tvorbe akné
  • Vyhladzuje, spevňuje a omladzuje pleť
  • Čistiaca pena odstraňuje odumreté kožné bunky

Použitie:
Zmiešajte malé množstvo výrobku s vodou v čistých dlaniach a miešajte ruky o seba, kým sa nevytvorí bohatá pena. Tú potom naneste na tvár a jemne masírujte. Potom opláchnite vlažnou vodou. Vyhnite sa oblasti okolo očí.

Zloženie:
Water, Palmitic Acid, Butylene Glycol. Stearic Acid, Lauric Acid, Potassium Hydroxide, Myristic Acid, Po|ysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Urea, PEG-IOO stearate, SyhtheticBeeswax, Mannitol, Sodium Chloride, Citrus Limon(Lemon) Peel Oil, Microcrystaline Cellulose, Sodium Lactate, Carica Papaya (Papaya) Fruit Water, Sucrose, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Disodium EDTA, Zea Mays Corn) Starch, Hydroxypropyl Methylcellulose, Chromium Hydroxyde Green (Cl 77289), |,2-Hexanediol, Glycyrrtuza Glabra (Licorice) Root Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Yuca Schidigera Root Extract, Sapindus Mukurossi Fruit Extract, Quillaja Saponaria Bark Extract, Perilla Frutescens Leaf Extract, Saponaria Officinalis Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Phenoxyethanol.



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 150 ml

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Typ produktu

Typ produktu Pena

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Problematická
Kód:  PLK631
Produktové číslo:  8809587523542

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18