Obnoviť stránku

MIXA Sensitive Skin Expert micelárna voda 200ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Sensitive Skin Expert micelárna voda 200ml

Jemná micelárna voda značky Mixa šetrne odstraňuje make-up z tváre aj očí jedným ťahom, teda bez zbytočného trenia. Micelami obalí a účinne odstráni všetky nečistoty a ukludňujúci výťažok z ruže pomáha zmierniť podráždenie pokožky. Prípravok je vhodný pre citlivú pleť, ktorú dokonale vyčistí, osvieži a zanechá ju hladkú bez pocitu napnutia. Navyše obsahuje vitamín B5 a je k dostaniu v praktickom balení 200 ml.

Šetrná micelárna voda Sensitive Skin Expert

  • Francúzska kozmetika značky Mixa
  • Ideálna pre citlivú pleť náchylnú k podráždeniu
  • Obsahuje upokojujúce výťažky z ruže a vitamín B5
  • Osviežuje pokožku a zanecháva ju bez pocitu napnutia
  • Jemne odstráni všetok make-up a nečistoty
  • Funguje bez nepríjemného trenia
  • Zloženie vhodné aj pre alergikov

Zloženie prípravku

Aqua/water, Hexylene glycol, Glycerin, Poloxamer 184, Dihydrocholeth-30, Disodium cocoamphodiacetate, Disodium EDTA, Panthenol, Polyaminopropyl biguanidy, Rosa, Gallica extract/rosa gallica, Flower extract, Parfum/fragrance

Je táto micelárka práve pre vás?

Spoločnosť Mixa je odborníkom na starostlivosť o citlivú pleť, ktorá ponúka účinnú a kvalitnú každodennú starostlivosť. Urobte si malý test - býva vaša pleť po umytí vodou napnutá? Máte problémy s pálením a sčervenaním pokožky pri odličovaní? Reaguje vaša pleť negatívne na rôzne vonkajšie vplyvy, akými sú znečistenie, chlad alebo tvrdá voda? Ak ste odpovedali "áno" na 2 alebo všetky 3 otázky, prípravok je pre vás priamo na mieru.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  PLK206
Produktové číslo:  3600550304671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04