Obnoviť stránku

MIXA Anti-Imperfection bez obsahu mydla 200ml

4,9 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,90 €

MIXA Anti-Imperfection bez obsahu mydla 200ml

Čistiaci pleťový gél Mixa je určený na starostlivosť o citlivú pleť. Pri každodennej starostlivosti jemne odstraňuje z pleti všetky nečistoty, zvyšky make-upu aj prebytočnú mastnotu. Počas malej chvíľky pleť dokonale vyčistí a osvieži. Šetrné zloženie prípravku je testované na citlivú pleť, neobsahuje mydlo, alkohol ani parabény a neupcháva pleťové póry. Pomáha pleť vyčistiť, spevniť a zachovať jej prirodzenú hydratačnú rovnováhu. Zaistite svojej pleti perfektnú čistotu, aby bola jemná, krásna, zdravá a dlho mladistvá!

Typ pleti:
Pre mastnú a citlivú pleť.

Použitie:
Nanášajte na navlhčenú pleť ráno aj večer a jemne napeňte. Krúživým pohybom pleť jemne masírujte a potom dôkladne opláchnite vlažnou vodou.  

Zloženie:

  • Zinc PCA – pomáha pleť dôkladne čistiť, udržuje ju pevnú, pružnú a prirodzene sviežu

Vlastnosti čistiaceho gélu

  • Je určený pre citlivú pleť
  • Má fyziologické pH 5,5, ktoré udržuje v pleti hydratačnú rovnováhu
  • Jemne odstraňuje z pleti nečistoty, zvyšky make-upu aj mastnotu
  • Neobsahuje parabény, alkohol ani mydlo
  • Má hypoalergénne zloženie
  • Osviežuje pleť, dodáva jej pevnosť a pružnosť
  • Dodáva pleti prirodzene matný vzhľad

Čistiaci gél pre dokonalú čistotu pleti

Aby vaša pleť bola jemná, čistá a prirodzene krásna, je potrebné udržiavať ju čistú a perfektne odstrániť každý večer a ráno všetky líčidlá, nečistoty aj prebytočnú mastnotu. Jemný čistiaci gél Mixa pleť spoľahlivo čistí, navracia jej sviežosť a udržuje jej hydratačnú rovnováhu. Zanecháva pleť príjemne matnú, bez mastnoty a nepekného lesku. Udržuje pleť zdravú, bez nerovností, vyrážok a iných nedokonalostí. Hýčkajte svoju pleť prípravkom, ktorý je účinný aj šetrný!

 
 

Zloženie

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, GLYCERÍN, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT, PEG-120 METHYL Glucose DIOLEATE, PHENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, ZINC PCA, PARFUM/FRAGRANCE (F. I. L. B170531/1).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez sulfátov

Hmotnosť

Hmotnosť 200 g
Kód:  PLK209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600550807417
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09