Obnoviť stránku

MILVA Obnovujúci kondicionér s horčíkom a chinínom 200 ml

3,7 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MILVA Obnovujúci kondicionér s horčíkom a chinínom 200 ml

Regeneračný kondicionér od značky Milva je vhodný na suché, poškodené, zničené a namáhané vlasy. Skvele ich regeneruje, hydratuje a dodáva im zdravý vzhľad, lesk a objem. Zároveň kondicionér vlasy chráni pred poškodením a vysušením. Vďaka bylinným extraktom a prírodným olejom Milva regeneračný kondicionér vyživuje a regeneruje vlasy do hĺbky a napravuje poškodenú štruktúru vlasu. Po použití budú vlasy hebké, lesklé, pružné a objemné.

Kľúčové vlastnosti regeneračného kondicionéru Milva

  • Chráni vlasy pred vysušením a poškodením
  • Kondicionér napravuje poškodenú štruktúru vlasu
  • Vyživuje a hydratuje vlasy do hĺbky
  • Kondicionér Milva regeneračný obsahuje prírodné oleje a bylinné výťažky
  • Vhodný na suché a poškodené vlasy

Použitie:
Naneste primerané množstvo kondicionéru do umytých vlhkých vlasov zhruba od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte chvíľu pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin,Chamomila Recutita Extract, Cichorius Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylcloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool


Zloženie

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Ceteareth - 20, Prunus Amygdlalus Dulcis Oil, Glycerin,Chamomila Recutita Extract, Cichorium Intybus Extract, Primula Veris Extract, Persea Gratissima Oil, Inulin, Parfum, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, BHT, Cetrimonium Chliride, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Linalool

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  VLS1147
Produktové číslo:  3800231670457

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06