Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MILÉNE antibakteriálne vlhčené obrúsky 8× 15 ks

MILÉNE antibakteriálne vlhčené obrúsky 8× 15 ks

Antibakteriálne vlhčené obrúsky MILÉNE sú určené na rýchle očistenie pokožky všade tam, kde nie je k dispozícii voda alebo je rýchlejšie použiť túto praktickú pomôcku. MILÉNE z jemného materiálu príjemne voňajú a ľahko sa používajú. Jednoducho rozbalíte strhnutím nálepky na vonkajšej strane obalu, vyberiete jeden obrúsok a opäť zalepíte. V takto uzavretom obale vreckovky nevyschnú. Vlhčené obrúsky MILÉNE s antibakteriálnou prísadou sú vynikajúce na cesty. Osem balení po pätnástich kusoch.

Kľúčové vlastnosti antibakteriálnych vlhčených obrúskov MILÉNE, 8× 15 ks

  • Vlhčené utierky sú určené na odstránenie nečistôt z pokožky všade tam, kde nie je ihneď k dispozícii čistá voda a mydlo
  • Obrúsky MILÉNE obsahujú antibakteriálnu prísadu
  • Vďaka lepiacemu zatváraniu sa ľahko používajú a uchovávajú vlhké
  • MILÉNE príjemne voňajú
  • Praktické balenie 8× 15 ks
  • Zmestia sa do kabelky, skvelé na cesty
  • Len na vonkajšie použitie

Zloženie:
Aqua, phenoxyetehanol, polysorbate-20, sorbitan caprylate, parfum, chlorhexidine digluconate (0,1 %), caprylic/capric triglyceride, cetrimonium chloride, glycerin, cetearyl Isononanoate, ceteareth-20, cetearyl alcohol, PEG-7 glyceryl cocoate, disodium EDTA, glyceryl stearate, cetyl palmitate, ceteareth-12, benzoic acid



Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálne obrúsky

Typ

Typ Dezinfekčný/Antibakteriálny

Konzistencia

Konzistencia Obrúsok

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny
Ďalšie vlastnosti S alkoholom

Určenie

Určenie Pre dospelých

Balenie

Počet kusov v balení 15 ks
Kód:  MYD184s8
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16