Obnoviť stránku

Michael Kors MK5606

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Michael Kors MK5606

Elegantný, a zároveň veľmi nadčasové hodinky značky Michael Kors sa budú nádherne vynímať na zápästie každej ženy. Tieto hodinky v originálnom vzhledu sú vhodné ako pre každodenné nosenie, tak aj pre sviatočné udalosti. Hodinky sú vyrobené z ocele s PVD povrchovou úpravou az pozlátené ocele vo farbe ružového zlata. 

kľúčové vlastnosti

  • Prepychový dizajn v zaujímavej farebnej kombinácii
  • praktické funkcie
  • Originálne spracovaný ciferník
  • Spoľahlivý strojček Quartz
  • Kvalitné a odolné spracovanie

Luxusný doplnok pre každú príležitosť

Hodinky zaujmú ako výrazným ciferníkom, tak aj dvoma farbami púzdra a remienka. Na modrom ciferníku nájdete ukazovateľ času, dátumu, stopky a ukazovateľ režime 12/24 hodín. Ďalšie príjemným prvkom je vodotesnosť do 10 ATM, vďaka ktorej o hodinky nebudete musieť mať obavy pri sprchovaní, plávanie či umývanie rúk. Pořiďte si ohromující hodinky, které kombinují stylový design s praktickými funkcemi!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO9203
Produktové číslo:  MK5606
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19