Obnoviť stránku

MICHAEL KORS MK5605

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MICHAEL KORS MK5605

Renomovaný dizajn každodenných doplnkov značky Michael Kors sa naplno premieta do dámskych hodiniek. Telo s, do najmenších detailov, precíznym tvarovaním a farbou zlata očarí každú elegantnú ženu a vyvolá aj pozornosť a obdiv okolia. Vystúpte do popredia módneho sveta a vneste štýl do každej situácie. Stanú sa nadčasovým doplnkom k večerným šatám i neodmysliteľnou ozdobou v práci, ktorá vás okrem času bude informovať aj o dátume a pomocou stopiek vám umožní odmerať určitý časový úsek.

Štýlovosť nepopiera ich praktickosť, takže ich môžete nosiť ako pri spoločenských udalostiach, tak aj v pracovnom zhone. Robustné kovové puzdro vydrží takmer všetko, čo by vás mohlo stretnúť. Pri nosení je najviac ohrozený ciferník, preto bolo použité minerálne sklo, ktoré je veľmi odolné proti poškriabaniu a drobným nehodám. Určite vás poteší aj vodotesnosť, vďaka ktorej sa nemusíte obávať, keď hodinky prídu do kontaktu s vodou.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 43 mm
Farba ciferníka Zlatá

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Zlatá
Materiál remienka Oceľ

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO7092
Produktové číslo:  691464875619
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04