Obnoviť stránku

Michael Kors MK5491

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Michael Kors MK5491

Michael Kors je svetovo uznávaný dizajnér luxusných doplnkov a konfekcie ovenčený radom cien. Jeho spoločnosť založená v roku 1981 momentálne vyrába rad výrobkov pod značkou kolekcia Michael Kors. Medzi tieto výrobky patria doplnky, obuv, hodinky, šperky, pánske i dámske konfekcie a ucelená rada aromatických výrobkov. Vďaka vlastnému zmyslu pre krásu a bezchybnému vnímanie nadčasového luxusu ponúka Michael Kors luxusný životný štýl, ktorý je pragmatický aj zhovievavý a nadčasový i moderné.
Michael Kors MK5491 sú elegantné dámske hodinky vyrobené kompletne z ocele pozlátené ružovým zlatom. Nechýba im praktické funkcie, ako je dátumovka, 24 hodinový ciferník alebo stopky , Ktoré sú umiestnené na ploche okrúhleho analógového ciferníku. Ten je chránený minerálne sklíčkom a po jeho obvode ho zdobí drobné sklenené kamienky. V neposlednom rade disponujú hodinky vodeodolnosťou 10 ATM. Hodinky dobre poslúži ako pri bežnom nosení, tak ako luxusný doplnok.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 100 m (10 ATM)
Kód:  KHO5772
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02