Obnoviť stránku

MICHAEL KORS Glam Jasmine EdP

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MICHAEL KORS Glam Jasmine EdP



Kvetinová vôňa s očarujúcimi tónmi jazmínu Glam Jasmine bola uvedená na trh v roku 2013 a dodnes má svojich nadšených priaznivcov najmä v romantických ženách. Výrazná vôňa kvetov je vhodná pre mladé dievčatá, rovnako ako pre zrelé ženy. Jedinečným spôsobom obohatí každý váš deň a vy získate nevšedné zážitky so zaujímavými mužmi, ktorí tejto vôni neodolajú. Zdôraznite svoju krásu pomocou očarujúcej vône!

Dámska voňavka ponúka plnú náruč bielych kvetov kombinovanú s nádychom santalového dreva. Príjemná vôňa je vhodným doplnkom k spoločenským šatám, ale skvele bude pôsobiť aj pri dennom nosení. Doprajte si vôňu, ktorá vás zahalí do pôvabného závoja kvetinových tónov!
Zloženie:
Hlava: kasie
Srdce: jazmín, biele kvety
Základ: santalové drevo
Objem:
50 ml



Kód:  KPPF041nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06