Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Volum' Express Black 10ml

4,6 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

MAYBELLINE NEW YORK Volum' Express Black 10ml

Maskara MAYBELLINE NEW YORK Volum' Express Black 10ml čiernej farby je jedinečný dekoratívny kozmetický produkt pre ultra objem rias a zvodný pohľad. Urobí radosť každej žene, ktorá sa rada líči a stará o svoj vzhľad. Maskara vyniká svojimi zahusťovacími účinkami, jediným ťahom dodá riasam trojnásobný objem a nádherne ich zvýraní bez toho, aby ich zlepila.
Veľkou prednosťou maskary je patentovaná kefka s trojuholníkovým prierezom s dvoma typmi vlákien. Pomocou krátkych vlákien nanesiete na riasy maximálne množstvo farby a dlhé vlákna vám zaručia dokonalé rozčesanie rias. Zloženie maskary je obohatené rastlinnými extraktmi, ktoré riasam dodávajú potrebnú výživu. Pre bohatý objem a hlboký pohľad je táto skvelá maskara tou správnou voľbou.
Použitie:
Maskaru nanášajte rovnomerne od korienkov až ku končekom rias. Po zaschnutí už maskaru neaplikujte.
Objem:
10 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá
Vlastnosti Rôzne dlhé štetiny

Objem

Objem 10 ml

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0747
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5021044013332

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07