Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Vivid Matte Liquid 50 Nude

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Vivid Matte Liquid 50 Nude

Vivid Matte Liquid od značky Maybelline New York je tekutý hydratačný rúž s matným efektom z radu Color Sensational. Ide o rúž s dlhotrvajúcou farbou s dvojnásobnou dávkou pigmentov a s ľahkou krémovou textúrou. Jej výhodou je aj jednoduchá aplikácia pomocou štetca. Vivid Matte Liquid vám poskytne intenzívnu a dlhodobú hydratáciu pre vaše pery. V kolekcii Color Sensational nájdete naozaj veľký výber farieb. Tento odtieň s názvom 50 Nude je menej farebne výrazný pre prirodzený vzhľad vašich pier.

Kľúčové vlastnosti Vivid Matte Liquid:

  • Tekutý rúž s matným efektom
  • Hydratačné zloženie s ľahkou krémovou textúrou
  • Jednoduchá aplikácia rúžu pomocou štetca
  • Vivid Matte Liquid predstavuje novú intenzívnu farbu s dvojnásobnou dávkou pigmentov
  • Odtieň Nude pre prirodzený vzhľad vašich pier

Použitie:
Možno aplikovať na pery kedykoľvek počas dňa podľa potreby.

Odtieň:
50 Nude

Objem:
8 ml

Zloženie:
Dimethicone, BIS-diglyceryl polyacyladipate-2, Disostearyl malate, Dimethicone crosspolymer, Hydrogenated polyisobutene, Phenyl trimethicone, Kaolín, HDI/Trimethylol hexyllactone crosspolymer, Isostearyl isostearate, Polyethylene, Vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, Nylon-12, Pentylene glycol, Caprylyl glycol, Ethylhexylglycerin, Alumina, Silica, Penta- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Aluminum hydroxide, Synthetic fluorphlogopite, Calcium sodium borosilicate, Calcium aluminum borosilicate, Limonene, Tocopherol, Tin oxide, BHT, Parfum/fragrance [+/- may contain mica, CI 45410/red 28 lake, CI 77891/Titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides, CI 45380/red 22 lake, CI 15850/red 7, CI 15985/yellow 6 lake, CI 42090/blue 1 lake, CI 19140/yellow 5 lake, CI 75470/carmine]

 

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Matná

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  DEKO1084
Produktové číslo:  3600531322175

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13