Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless Make up Fair Ivory 102 30 ml

4,8 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless Make up Fair Ivory 102 30 ml

Make-up z produktovej série „Fit Me Matte & Poreless" od svetoznámej značky Maybelline ponúka riešenie všetkým ženám, ktoré potrebujú vyzerať bezchybne, ale zároveň sviežo a prirodzene, a to po celý deň. Nezáleží na type a odtieňu pleti ani na dôvodoch, ktoré vás vedú na použitie make-upu. Úlohu nehrá ani aktuálne ročné obdobie ani rozmary počasia. Make-up MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless zjednotí odtiene vašej pleti, zakryje prípadné nedostatky a obohatí ju o prirodzený matný lesk. Spoľahlivo zmenší viditeľnosť pórov, ale vďaka svojmu jemnému zloženiu je neupcháva. Aj napriek celodennému použitiu tak pokožka nie je podráždená, nevysušuje sa a netvoria sa na nej vyrážky. Navyše sa ľahko rozotiera, takže stačí tenká vrstva, ktorú ľahko nanesiete na pleť.

Kľúčové vlastnosti make-upu MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless 102 Fair Ivory

  • Make-up vám pomôže získať hebkú a hladkú pleť bez viditeľných nedostatkov
  • Viditeľne zmenší viditeľnosť pórov
  • MAYBELLINE NEW YORK Fit Me! Matte & Poreless dodá vašej tvári prirodzený a upravený vzhľad
  • Zjednotí farebný tón pokožky
  • Použitím make-upu získate rozžiarenú a matne lesklú pleť
  • Make-up neupcháva póry a efektívne zakryje nedostatky pleti
  • Vhodný pre normálnu až mastnú pleť

Aplikácia:
Pred použitím make-upu sa odporúča najskôr naniesť podkladovú bázu, ktorá predĺži trvanlivosť a pevnosť make-upu, zjemní a vyhladí pokožku a vytvorí tak dokonalý podklad pre make-up. Ten je možné naniesť pomocou končekov prstov, hubky alebo ideálne kozmetického štetca. Ak sa rozhodnete prípravok nanášať prstami, nezabudnite ho najprv v dlaniach a prstoch zahriať, aby dokonale priľnul k vašej pokožke. Dôležité je prípravok vždy rovnomerne a dôsledne rozotierať smerom od stredu tváre von až k vlasovým partiám, krku a dekoltu.

Zloženie:
Aqua/water, Cyclohexasiloxane, Nylon-12, Isododecane, Alcohol denat., CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 dimethicone, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, PEG-20, Polyglyceryl-4 isostearate, Disteardimonium hectorite, Phenoxyethanol, Magnesium sulfate, Disodium Stearoyl Glutamate, HDI/trimethylol hexyllactone crosspolymer, Titanium dioxide [nano] / titanium dioxide, Metylparabén, Acrylonitrile/metyl methacrylate/vinylidene chloride copolymer, Tocopherol, butylparabén, Aluminum hydroxide, izobután, Alumina, Silica, Glycerín, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, [+/- may contain CI 77891/titanium dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/iron oxides]



Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Profesionálne
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna, Zmiešaná

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Neupcháva póry
Účinok Zmatňujúci, Zjednotenie pleti, Hydratačný

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO1688
Produktové číslo:  3600531369361

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12