Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 527 Lady Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 527 Lady Red

Lady Red zo série Color Sensational od Maybelline New York je jedinečný zvláčňujúci rúž pre plné pery s nádhernými farbami. Obsahuje originálnu kombináciu najčistejších farebných pigmentov a prírodného výťažku z medového nektáru. Vďaka tomu poskytuje vašim perám príjemný zvláčňujúci pocit spolu s jedinečnou farbou. Rúž má jemnú krémovú štruktúru, ktorá sa ľahko a rovnomerne aplikuje. Maybelline prináša bohatú škálu farieb od jemných odtieňov až po tie odvážnejšie. S novým rúžom Color Sensational budú vaše pery perfektné kedykoľvek a kdekoľvek.

Kľúčové vlastnosti Color Sensational 527:

  • Zvláčňujúci rúž pre plné pery s jedinečnými farbami
  • S ošetrujúcim výťažkom z prírodného medového nektáru
  • Obsahuje iba najčistejšie farebné pigmenty
  • Má jemnú krémovú konzistenciu a ľahko sa aplikuje
  • Vďaka Color Sensational budú vaše pery jednoducho senzačné

Použitie:
Tvar pier najprv upravte kontúrovacou ceruzkou Color Sensational a naneste rúž jemným ťahom najprv na hornú peru smerom od stredu ku krajom, potom naneste na spodnú peru. Po aplikácii otlačte pery na papierový obrúsok na odstránenie prebytkou a prípadne naneste ešte jednu vrstvu aby bol výsledok perfektný a dlhotrvajúci. Na aplikáciu môžete používať aj štetec na pery, pomocou ktorého sa nalíčite precíznejšie a zároveň môžete meniť intenzitu farby.

Odtieň:
527 – Lady Red

Objem:
5g

Zloženie:

Lanolin liquida/lanolin oil, Sesamum indicum oil/sesame seed oil, Oleyl erucate, Cera microcristallina/microcrystalline wax, PPG-5 lanolin wax, Acetylated lanolin, Cera alba/beeswax, Alumina, Disteardimonium hectorite, Calcium aluminum borosilicate, Tocopheryl acetate, Acrylic acid/isobutyl, acrylate/isobornyl acrylate copolymer, Parfum/fragrance, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl, hydroxyhydrocinnamate, Synthetic fluorphlogopite, Silica, Calcium sodium borosilicate, Benzyl alcohol, Tin oxide, Mel/honey, Polyethylene terephthalate, Aluminum hydroxyde, Acrylates copolymer, Pearl powder, Dimethicone
[+/- may contain mica, ci 77891/titanium dioxide, ci 77491, ci 77492, ci 77499/iron oxides, ci 15850/red 7, ci 45410/red 28 lake, ci 15985/yellow 6 lake, ci 45380/red 22 lake, ci 19140/yellow 5 lake, ci 42090/blue 1 lake, ci 75470/carmine]

 

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Krémová

Vlastnosti

Vlastnosti Hydratačný
Kód:  DEKO1074
Produktové číslo:  3600530559749

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13