Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Master Precise Liquid Eye Liner Black

3,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Master Precise Liquid Eye Liner Black

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Tekuté očné linky Master Precise Liquid dodajú vašim očiam precízne nalíčenie. Exkluzívny ultra tenký štetček dokáže vytvoriť linku širokú len 0,4 mm a docieliť tak maximálne prirodzeného vzhľadu vášho líčenia. Šetrné zloženie textúry oči nedráždi a je vhodné aj pre citlivé oči a ženy s kontaktnými šošovkami. Použite unikátny skrášľujúci prípravok pre perfektne úzku očnú linku!
Očné linky vhodne dopĺňajú líčenie očí, podčiarkujú ich prirodzenú krásu a zvýrazňujú ich hĺbku. Intenzívna čierna farba oči dokonale zdobí a dodáva im príťažlivosť. Pre denné líčenie môžete zvoliť slabú linku, pre večerné alebo slávnostné líčenie linku obtiahnite a dodajte tak očiam výraz. Venujte pozornosť svojim očiam a zvýraznite ich ultra tenkou, ale výraznou linkou!
Typ očí:
Pre citlivé oči alebo nositeľky kontaktných šošoviek.
Použitie:
Nanášajte linku na viečko tesne nad líniu rias. Pre dramatický vzhľad linku obtiahnite.
Obsah:
1 g
Zloženie:
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, COCO-GLUCOSIDE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, TRISODIUM EDTA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE. [+/- MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR: CI 7266/BLACK 2.]

 
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Tekuté linky
Kód:  KSDE0672
Produktové číslo:  3600530730308

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16