Obnoviť stránku

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAYBELLINE NEW YORK Brow Drama Dark Brown 7,6 ml

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Maskara Brow Drama je určená pre zvýraznenie obočia a jeho úpravu. Často sa stáva, že obočie stráca svoju hustotu a bledne, niekedy sa vplyvom veku objavujú v obočí prešedivené miesta. Unikátna riasenka so špeciálne riešeným štetčekom dokáže obočie rýchlo a jednoducho nafarbiť, upraviť a celkovo vylepšiť. Nafarbí obočie bez zlepovania a zároveň ho kefkou pekne upraví. Myslite pri skrášľovaní očí tiež na svoje obočie a dodajte mu výraz!
Obočie patrí neodmysliteľne k tvári a je teda potrebné venovať mu náležitú pozornosť. Preč sú už doby, kedy bolo v móde obočie takmer celé vytrhané a bola ponechaná len úzka výrazná linka. Teraz je módna prirodzenejší úprava obočia a aj známe osobnosti a modelky si nechávajú obočie upravovať, ale zachovávajú jeho prirodzený vzhľad. Tým čo majú obočie málo výrazné ponúka svoje služby maskara Brow Drama, ktorá ľahko a prirodzene obočie zvýrazní aj vytvaruje. Doprajte si krásne a výrazné riasy!
Odtieň:
Dark Brown
Použitie:
Nanášajte na obočie a zároveň kefkou prečesávajte.
Objem:
7,6 ml

Zloženie:
Voda, Styrene/acrylates/ammonium methacrylate copolymer, Alcohol denat., Butylene glycol, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Isohexadecane, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Caprylyl glycol, Ammonium polyacryldimethyltauramide/ammonium polyacryloyldimethyl taurate, Nylon-12, Polysorbate 80, Steareth-20, Sodium laureth sulfate, Sodium dehydroacetate, Sorbitan oleate, Disodium EDTA, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Potassium sorbate, Silica, [+/- may contain, mica, ci 77491/, ci 77492, ci 77499/iron oxides, ci 77891/titanium dioxide, ci 77007/ultramarines, ci 75470/carmine, ci 77742/manganese violet, ci 77510/ferric ferrocyanide]

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Maskara
Kód:  KSDE0671-b
Produktové číslo:  3600530910960

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12