Obnoviť stránku

MAX FACTOR Masterpiece MAX Black 7,2 ml

4,0 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,89 €

MAX FACTOR Masterpiece MAX Black 7,2 ml

?

Maskara Max Factor Masterpiece MAX Black dodá vašim riasam úplne nový objem. Táto čierna maskara riasy dokonale zahustí a predĺži. Pohľad vašich očí bude teraz ohromujúci! Riasy budú po nanesení tejto unikátnej maskary stále prirodzene hladké, budú však viditeľne zvýraznené, pozdvihnuté a zhustené. Vaše oči nepocítia žiadnu ťažobu, riasy sa vďaka špeciálnej kefke nezlepujú a zachovávajú si svoju ľahkosť. Revolučná IFX kefka riasy oddeľuje a zároveň nanáša pigment na každú riasu zvlášť. Rovnomerne farbu roznáša od korienkov až ku končekom. Výsledkom sú prirodzene krásne riasy, ktoré dodávajú očiam neuveriteľne sexi zvodný pohľad. Vyskúšajte kvalitu, ktorá vaše oči rozžiari a dokonale podčiarkne!
Typ rias:
Pre všetky typy rias.

Použitie:
Nanášajte pomocou špeciálnej kefky najprv na spodné riasy a potom na horné. Na predĺženie a ešte väčšie zahustenie horné riasy pretrite dvakrát.
Objem:
7,2 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá, Úzka
Materiál Plast

Objem

Objem 7,2 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE381-d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614225853517

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04