Obnoviť stránku

MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml

4,9 26 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAX FACTOR Lasting Performance Foundation 100 Fair 35 ml

Dlhotrvajúci make up MAX FACTOR Lasting Performance Foundation je určený pre ženy, ktoré sa rady líčia a starajú o svoj zdravý a dokonalý vzhľad. Make up s ľahkou tekutou konzistenciou sa jednoducho a rovnomerne na pleť rozotiera a aj po 8 hodinách vyzerá stále krásne a prirodzene. Dodáva pleti efekt zamatovo matného vzhľadu, kryje všetky nedokonalosti pleti a zjednocuje jej tón. Vďaka špeciálne vytvoreným silikónovým zložkám výborne vstrebáva prebytočný maz a neupcháva póry. Nemusíte mať obavy, že si zašpiníte vaše oblečenie, pretože farebné pigmenty make upu zostávajú vďaka špeciálnemu dotyku odolnému systému na tvári, nie na vašich šatách. Make up je neparfumovaný a je vhodný aj pre citlivú pleť. Po použití tohto kvalitného luxusného prípravku bude vaša pleť nádherne jemná a hladká, dokonale pestovaná a nalíčená, žiariaca prirodzeným zdravým vzhľadom.

Odtieň:
100 Fair

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je prirodzená a hodvábne hebká pleť, bez upchatých pórov a prebytočného mazu. Pleť je dokonale farebne zjednotená a pôsobí matným dojmom.
Použitie:
Nanášajte make up rovnomerne od stredu tváre smerom do jej strán.
Typ pleti:
Výrobok je určený pre mastnú pleť, je vhodný aj pre pleť citlivú.
Objem:
35 ml

Zloženie:
Aqua, cyclopentasiloxane, propylene glycol, dimethicone, talc, aluminum starch octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 dimethicone, sodium chloride, PVP, laureth-7, trihydroxystearin, methicone, arachidyl behenate, titanium dioxide (Nano), silica, polyglyceryl-4 Isostearate, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, hexyl laurate, ethylene/methacrylate copolymer, synthetic wax, ethylene brassylate, Behenic Acid, Polyethylene, Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Isopropyl Titanium Triisostearate, Sodium Dehydroacetate, methylparaben, propylparaben [+/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499]


Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 35 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Profesionálne
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Dotykuodolný, Bez parfumovania
Účinok Zmatňujúci, Zjednotenie pleti

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  DEKO3592
Produktové číslo:  50683376

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04