Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown 13 ml

4,8 31 hodnotení
8,09 €

MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown 13 ml

Maskara Max Factor False Lash Effect je unikátny čierna maskara pre maximálny objem vašich rias. Získajte oči, ktoré dokonale vyniknú! Pomocou veľkej kefky a patentovanej formule Liquid Lash zdôrazníte každú jednotlivú riasu už prvým ťahom. Farba sa dostáva po celej dĺžke riasy od koreňa až ku končeku, a pretože zasychá už v priebehu nanášania, ponecháva riasam prirodzenú ohybnosť. Vďaka patentovanému zloženiu nepôsobia riasy umelo a prirodzene zdôrazňujú očarujúci pohľad. Maskara dokonale zväčší objem vašich rias, oddelí ich a viditeľne zvýrazní. Vaše perfektne nalíčené riasy budú dokonalé umelecké dielo počas krátkej chvíľky.

Kľúčové vlastnosti maskary MAX FACTOR False Lash Effect Mascara 02 Black/Brown

  • Vhodná pre všetky druhy rias
  • Max Factor False Lash Effect maskara pre extra objem a natočenie rias
  • Maskara Max Factor False Lash Effect dokonale zväčší objem vašich rias
  • Patentovaná formula Liquid Lash zdôrazní každú jednotlivú riasu
  • Zasychá už v priebehu nanášania

Aktívne látky:
Patentovaná formula Liquid Lash dodáva objem, zvýrazňuje a nezlepuje riasy.

Použitie:
Nanášajte na riasy pomocou špeciálnej kefky, ktorý je súčasťou balenia.

Zloženie:
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Cera Carnauba, Triethanolamine, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyethylene, Oleic Acid, Alcohol Denat., Benzyl Alcohol, Panthenol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Laureth-12 Sulfate, Propylparaben, Disodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Xanthan Gum, Simethicone, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, EDTA, [ /- CI 77007, CI 77491, CI 77492, CI 77499]


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Hnedá
Kód:  DEKO3586
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614225257858

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13