Obnoviť stránku

MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder 13 Nouveau Beige 21 g

4,8 27 hodnotení
8,50 €

MAX FACTOR Creme Puff Pressed Powder 13 Nouveau Beige 21 g

Kompaktný púder Max Factor Creme Puff Pressed Powder 13 Nouveau Beige je ľahký a jemný púder určený na skrášlenie všetkých žien, ktoré dbajú a starajú sa o svoj nádherný vzhľad. Prednosťou tohto kvalitného púdru je, že sa dá použiť buď ako krycí mejkap pri nanášaní vlhkou hubkou, alebo ako púder pri aplikácii suchou hubkou. Púder má výborné krycie vlastnosti, skryje všetky nedokonalosti a rozdielne zafarbenia vašej pleti. Dodáva vašej pleti prirodzene matný vzhľad, zjednocuje jej tón, pleť rozjasňuje a zanecháva pokožku žiarivú a jemnú. Tento kvalitný púder sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom, kedykoľvek budete potrebovať v priebehu dňa opraviť drobné nedostatky na vašej tvári. Po použití tohto luxusného púdru bude mať vaša pleť nádherný odtieň, dokonale kompaktný vzhľad, bude rozjasnená a žiarivá.

Odtieň:
13 Nouveau Beige

Účinky:
Výsledkom aplikácie púdru je hodvábne hebká a jemná pleť, dokonale upravená a zjednotená, kompaktná a žiarivá, pôsobiaca zdravým a mladistvým dojmom.
Použitie:
Nanášajte púder na tvár suchú hubkou. Ak budete chcieť použiť púder ako mejkap, použite na aplikáciu vlhkú hubku.
Typ pokožky:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.
Obsah:
21 g

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Púder

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Zmatňujúci, Zjednotenie pleti, Fixačný

Balenie

Typ balenia Téglik
Hmotnosť 21 g

Konzistencia

Konzistencia Kompaktná

Krytie

Krytie Ľahko krycí

Odtien

Odtien Nouveau Beige
Kód:  KSDE0677-g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50884339

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18