Obnoviť stránku

MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 01 Black 9 ml

4,7 286 hodnotení
6,10 €

MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 01 Black 9 ml

Riasenka Max Factor 2000 Calorie Black 01 zväčší objem vašich rias až o 300 %! Od korienkov až ku končekom riasy predĺži a zahustí. Táto maskara je stálicou na svetovom trhu a za svoju dvadsaťročnú kariéru si vybudovala veľkú obľubu medzi ženami, aj medzi profesionálnymi vizážistami. Jej unikátne zloženie a špeciálne tvarovaná kefka na aplikáciu správneho množstva riasenky je dôvodom, prečo je obľúbená a prečo dokáže vaše riasy urobiť krajšie a zvodnejšie. Vďaka obsahu patentovaných tekutých kryštálov dosiahnete viditeľný objem a dĺžku, aj na tých najtenších a najjemnejších riasach. Aby vaše riasy vydržali celý deň rovnako krásne a riasenka sa nerozmazávala, používa Max Factor pre riasenku 2000 Calorie unikátne spevňovače. Duálne polymérové systémy a prírodné vosky, ktoré bránia roztečeniu riasenky pri telesnej teplote. Vaše perfektne nalíčené riasy budú dokonalým umeleckým dielom počas krátkej chvíľky. Dovoľte svojim očiam vyniknúť a prejaviť ich krásu!
Aktívne látky:
Tekuté kryštály poskytnú viditeľný objem a dĺžku, aj na tých najtenších a najjemnejších riasach.
Duálne polymérové systémy, prírodné vosky a spevňovač bránia roztečeniu riasenky pri telesnej teplote a zabezpečia, aby vaše riasy vydržali celý deň rovnako krásne a riasenka sa nerozmazávala.
Typ rias:
Pre všetky typy rias.
Použitie:
Nanášajte na riasy pomocou špeciálnej kefky, ktorá je súčasťou balenia.
Tip:
Účinok maskary zosilníme použitím podkladovej bázy pod riasenku.
K odlíčeniu odporúčame použiť odličovací prípravok na oči.
Farba:
Čierna
Objem:
9 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE381-a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50671304

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02