Obnoviť stránku

MAX FACTOR 2000 Calorie Curl Addict Mascara Black 11 ml

4,7 287 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,89 €

MAX FACTOR 2000 Calorie Curl Addict Mascara Black 11 ml

Maskara MAX FACTOR 2000 Calorie Curl Addict Mascara Black natočí vaše riasy rovnako dobre ako klieštiky na riasy. Od korienkov až ku končekom budú vaše riasy precízne natočené. S touto maskarou získajú vaše riasy maximálny možný objem, ktorý je podporený tmavými pigmentmi s intenzívnou čiernou farbou. Zhustené štetinky kefky vám v priebehu okamihu vykúzlia podmanivý pohľad. Jednoduchá aplikácia, rýchle zaschnutie a výdrž po celý deň – to je maskara MAX FACTOR 2000 Calorie.

Kľúčové vlastnosti maskary MAX FACTOR 2000 Calorie Curl Addict Mascara Black 11 ml

  • Maskara na maximálny objem rias
  • Natočí riasy rovnako dobre ako klieštiky na riasy
  • Tmavé pigmenty s intenzívnou čiernou farbou
  • Maskara MAX FACTOR zvýrazní váš pohľad
  • Výdrž maskary MAX FACTOR 2000 Calorie Curl Addict Mascara Black 11 ml bez rozmazania celý deň

Zloženie:
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Triethanolamine, Polyethylene, Propylene Carbonate, Lecithin, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Oleic Acid, Tocopherol, Alcohol Denat, Ascorbyl Palmitate, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Panthenol, Glycerin, Ethylparaben, Sodium Laureth Sulfate, Propylparaben, Methylparaben, Xanthan Gum, Dimethicone, Trisodium EDTA, Glycine Soja Oil, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Benzoic Acid, Ammonium Hydroxide, Silica Dimethicone Silylate, Glyceryl Oleate, Methylcellulose, Sulfuric Acid, Sorbic Acid [+/-CI 77499, CI 77491, CI 77492]



Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Ohnutá

Objem

Objem 11 ml

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO3362
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  96137512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13