Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MATRIX Style Link Style Fixer Finishing 400 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MATRIX Style Link Style Fixer Finishing 400 ml

Chcete, aby váš účes vydržal celý deň bez problémov? Potom siahnite po tomto laku na vlasy so silnou fixáciou od značky Matrix. Poskytuje vlasom dlhotrvajúce držanie a lesk. Lak rýchlo schne, nezanecháva stopy a nezlepuje vlasy. Účes bez problémov odolá vlhkosti.

Prečo si vybrať tento lak na vlasy? 

  • Dlhotrvajúce držanie a lesk
  • Rýchlo schne
  • Nezanecháva žiadne stopy
  • Nelepí vlasy
  • Účes odoláva vlhkosti

Použitie

Nastriekajte na hotový účes zo vzdialenosti 30 cm.

Zloženie

Alcohol Denat., Hydrofluorocarbon 152a, Va/Crotonates/Vinyl Neodecanoate Copolymer, Octylacrylamide/Acrylates/ Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum/Fragrance, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Crotonic Acid/Vinyl C8-12 Isoalkyl Esters/VA/BIS- Vinyldimethicone Crosspolymer, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 400 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Lesk
Kód:  KSVL2934
Produktové číslo:  3474630658998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17