Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MATRIX PROFESSIONAL Style Link Shape Switcher Molding Paste 50 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MATRIX PROFESSIONAL Style Link Shape Switcher Molding Paste 50 ml

Silne tužiaca modelovacia pasta Matrix dodáva vlasom pružnú fixáciu, nezlepuje ich a nezanecháva vo vlasoch nežiaduce zvyšky. Poskytuje účesu maximálne držanie počas veľmi dlhej doby a zaistí tak možnosť vytvárania zaujímavých, originálnych a tiež náročných účesov. Prípravok je k vlasom šetrný, nezaťažuje ich ani nevysušuje. Použite na vytvorenie vášho účesu kvalitnú tužiacu modelovaciu pastu, aby váš účes dobre držal aj v extrémne náročných podmienkach!

Stupeň fixácie:
5 z 5

Použitie:
Naneste na suché alebo vlhké vlasy pomocou prstov a tvarujte požadovaný účes. Pastu je možné použiť aj opakovane na zmenu alebo upravenie existujúceho účesu.

Vlastnosti modelovacej pasty

  • Pasta silne tuží účes stupňom číslo 5
  • Nanáša sa na suché alebo vlhké vlasy
  • Zanecháva vlasy pružné
  • Nezlepuje a nezanecháva vo vlasoch nežiaduce zvyšky
  • Pomáha vytvárať zaujímavé, originálne aj náročné účesy
  • Pasta je k vlasom šetrná

Krásny účes počas malej chvíľky

Chcete vykúzliť na svojich vlasoch zaujímavý a originálny účes? Použite kvalitnú modelovaciu pastu, ktorá vaše vlasy zafixuje silnou fixáciou spoľahlivo na dlhú dobu. Jej použitie je rýchle, jednoduché a účinné. Prípravok zanechá vaše vlasy fixované pružnou fixáciou a nádherne prevoňané jemnou vôňou. Dajte svojmu účesu tvar a moderný vzhľad každý deň!

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Objem

Objem 50 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu
Kód:  KSVL2918
Produktové číslo:  884486179531

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14