Obnoviť stránku

MATRIX Biolage VolumeBloom Shampoo 1 l

4,5 15 hodnotení
Zľavnené -4 %
21,90 € 22,90 €

MATRIX Biolage VolumeBloom Shampoo 1 l

Šampón MATRIX Biolage VolumeBloom Shampoo je kozmetický prípravok, ktorý poskytne profesionálnu starostlivosť extra jemným a oslabeným vlasom. Unikátny šampón s prírodným komplexom jemne čistí, vyživuje a zachováva vlasy zdravé, lesklé a plné maximálneho objemu. Kvet bavlníka dodáva vlasovým vláknam oživenie, obnovuje ich štruktúru a navracia im späť potrebnú silu.

Šampón zaisťuje vašim vlasom dokonalú hydratáciu a umožňuje ľahšie rozčesávanie a finálnu úpravu vlasov. Toto jedinečné zloženie obnovuje prirodzenú rovnováhu vlasov aj pokožky. Príjemná konzistencia sa ľahko nanáša, výborne pení a neobsahuje žiadne škodlivé chemické látky alebo parabény. Prebuďte svoje vlasy opäť k životu, výnimočnému objemu a prirodzenej vitalite!

Doplňujúce informácie:

Aktívne látky:
Kvet bavlníka

Určené pre:
Jemné a slabé vlasy

Použitie:
Naniesť na mokré vlasy, jemnou masážou vytvoriť penu a opláchnuť.
V prípade potreby postup opakovať.

Objem:
1000 ml
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide Mea, Glycerin, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Dimethicone, Carbomer, Salicylic Acid, Polysilicone-8, Limonene, Polyquaternium-16, Maltodextrin, Hexyl Cinnamal, Hydrolyzed Soy Protein, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Gossypium Herbaceum/Cotton Extract, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Matrix
Modelový rad Biolage VolumeBloom

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Poškodené

Objem

Objem 1 000 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL2228
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630736702

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08