Obnoviť stránku

MATRIX Biolage VolumeBloom Conditioner 1000 ml

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

MATRIX Biolage VolumeBloom Conditioner 1000 ml

Kondicionér MATRIX Biolage VolumeBloom Conditioner je kozmetický prípravok, ktorý poskytne profesionálnu starostlivosť extra jemným a oslabeným vlasom. Dodáva vlasom výživu bez zaťaženia a zabezpečuje ich poddajnosť a objem. Unikátny kondicionér s prírodným komplexom jemne ošetruje, vyživuje a zachováva vlasy zdravé, lesklé a plné maximálneho objemu. Kvet bavlníka dodáva vlasovým vláknam oživenie, obnovuje ich štruktúru a navracia im späť potrebnú silu. Vďaka schopnosti kvetu bavlníka rozširovať priestor vo vlasových vláknach je účes vzdušný s dlhotrvajúcim objemom pri pohybe. Teraz k vám tento obľúbený kondicionér prichádza v praktickom maxi balení!

Kondicionér zaisťuje vašim vlasom dokonalú hydratáciu a umožňuje ľahšie rozčesávanie a finálnu úpravu vlasov. Toto jedinečné zloženie obnovuje prirodzenú rovnováhu vlasov a vlasovej pokožky. Extrakt zo sójového proteínu vlasy vyživuje. Príjemná konzistencia sa ľahko nanáša a neobsahuje žiadne škodlivé chemické látky alebo parabény. Prebuďte svoje vlasy opäť k životu, výnimočnému objemu a prirodzenej vitalite!


Aktívne látky:

  • Kvet bavlníka dodáva vlasovým vláknam oživenie, obnovuje ich štruktúru a navracia im späť potrebnú silu.
  • Extrakt zo sójového proteínu vlasy vyživuje.


Typ vlasov:
Pre jemné a tenké vlasy.
Použitie:
Aplikujte na umyté vlasy, nechajte chvíľu pôsobiť a opláchnite.
Objem:
1 000 ml
Zloženie:

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Starch Acetate, Behentrimonium Chloride, Cetyl Esters, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Maltodextrin, Chlorhexidine Dihydrochloride, Hydrolyzed Soy Protein, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Gossypium Herbaceum/Cotton Extract.

 

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Matrix
Modelový rad Biolage VolumeBloom

Účinok

Účinok Objem, Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 1 000 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S proteínmi

Typ

Typ produktu Kondicionér

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL2229
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630736733

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06