Obnoviť stránku

MATRIX Biolage Keratindose Pro-Keratin Renewal Spray 200 ml

4,9 15 hodnotení

MATRIX Biolage Keratindose Pro-Keratin Renewal Spray 200 ml

Vlasová kúra MATRIX Biolage Keratindose Pro-Keratin Renewal Spray je kozmetický prípravok, ktorý je určený na ošetrenie poškodených a veľmi citlivých vlasov. Táto jedinečná bezoplachová starostlivosť vaše vlasy ošetrí, vyživí a perfektne zhydratuje. Bohaté zloženie veľmi účinných látok vlasy rýchlo zregeneruje a dodá im potrebnú silu a pružnosť. Vlasová kúra sa používa jednoduchým a rýchlym spôsobom, nastrieka sa do umytých vlhkých vlasov a neoplachuje sa. Ďalej sa vlasy upravujú bežným spôsobom. Po použití tejto špeciálnej keratínovej kúry sa vlasy dobre rozčesávajú a majú prirodzený lesk.

Keratínová starostlivosť pre nadmerne poškodené vlasy vďaka vyváženej kombinácii proteínov a hydratačných zložiek obnoví pružnosť a lesk vašich vlasov už za 15 minút. Obsahuje Pro-keratín, čo je zmes proteínov a aminokyselín, ktoré vypĺňajú poškodené časti vlasového vlákna. Obnovujú povrch vlasov, zaceľujú ich a zabraňujú ich ďalšiemu poškodzovaniu. Aminokyseliny obnovujú rovnováhu vlhkosti vo vlasoch a chránia ich pred ďalším vysušováním. Doprajte vašim vlasom perfektnú starostlivosť s keratínom!
Aktívne látky:

  • Proteíny a hydratačné zložky obnovujú pružnosť a lesk vašich vlasov
  • Pro-keratín je zmes proteínov a aminokyselín, ktoré vypĺňajú poškodené časti vlasového vlákna a obnovujú ich povrch
  • Aminokyseliny obnovujú rovnováhu vlhkosti vo vlasoch a chránia ich pred ďalším vysušovaním.


Typ vlasov:
Pre poškodené a nadmerne citlivé vlasy.
Použitie:
Nastriekajte na vlhké vlasy, prečešte a upravte ako obvykle, môžete aplikovať i na suché vlasy na zlepšenie ich kondície. Neoplachujte.
Objem:
200 ml
Zloženie:
Water (Aqua), Polyquaternium 4, Propyleye Glycol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, PEG 12 Dimethicone, Fragrance (Parfum), DMDM Hydantoin, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Citric Acid, Idopropynyl Butylcarbamate, Benzophenone 4, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Ubiquinone, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Pearl

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Kúra

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S keratínom

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Typ

Typ Kúry, séra

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie, Regenerácia
Kód:  KSVL1917
Produktové číslo:  884486104274

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03