Obnoviť stránku

MARIA NILA Sheer Silver 300 ml

4,8 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

MARIA NILA Sheer Silver 300 ml


Sheer Silver kondicionér od značky Maria Nila neutralizuje nežiaduce žlté odtiene v blonďatých, sivých a farbených vlasoch a predlžuje dobu intenzity farby. Kondicionér okrem toho vlasy perfektne hydratuje a chráni ich pred UV žiarením. Vlasy sú po použití Sheer Silver kondicionéru jemné, hebké a zdravé.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru Sheer Silver

  • Eliminuje nažltlé odtiene vo vlasoch
  • Kondicionér je vhodný na blonďavé, sivé alebo farbené vlasy
  • Hydratuje a zjemňuje vlasy
  • Sheer Silver kondicionér zlepšuje intenzitu farby a predlžuje jej trvanlivosť
  • Dodáva vlasom lesk

Použitie:
Naneste do umytých vlhkých vlasov zhruba od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte krátko pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycol Distearate, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Glycerin, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Trideceth-5, Acetum, Guar trimonium Chloride, Quaternium-95, Sodium Chloride, Parfum, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Phenylpropanol, Propylene Glycol, Methylisothiazolinone, Propanediol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Acid Violet 43, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene


Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ

Typ produktu Kondicionér

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL3925
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391681036413

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01