Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MARIA NILA Pure Volume 350 ml

5,0 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

MARIA NILA Pure Volume 350 ml

MARIA NILA Pure Volume je jedinečný, hydratačný vlasový šampón od švédskeho špecialistu na prírodnú kozmetiku. Šampón zaistí vlasovej pokožke aj vlasom hĺbkovú výživu, regeneráciu a hydratáciu. Vďaka jemnej, ľahkej textúre vlasy nezaťaží a po nanesení budú nadýchané, hodvábne hladké a zdravé. Šampón MARIA NILA sa tiež postará o ochranu ich farby pred vymývaním, tepelným stylingom aj účinkami UV žiarenia. Zároveň im navráti plnosť a vitalitu a dodá dlhotrvajúci objem. To všetko vďaka unikátnemu zloženiu obohatenému o vitamín B5 a ďalšie účinné zložky. Šampón Pure Volume je určený špeciálne pre jemné vlasy a vlasy bez objemu. Má 100 % vegánske zloženie a neobsahuje sulfáty ani parabény.

Kľúčové vlastnosti šampónu na vlasy MARIA NILA Pure Volume

  • Hydratačný vlasový šampón od švédskej značky Maria Nila
  • Vlasový šampón poskytujúci vlasom intenzívnu výživu a hydratáciu
  • Maria Nila dodáva vlasom bohatý a dlhotrvajúci objem bez ich zaťažovania
  • Šampón Pure Volume zvyšuje lesk vlasov, predlžuje životnosť ich farby
  • Po použití sú vlasy zdravé, hodvábne hladké a krásne prevoňané
  • Zloženie vlasového šampónu obohatené o vitamín B5 pre objem a vitalitu vlasov
  • Šampón na vlasy Maria Nila uľahčujúci rozčesávanie vlasov
  • Prírodný, 100 % vegánsky šampón bez obsahu parabénov a sulfátov

Aktívne látky:
Vitamín B5 (Pantenol) – dodáva vlasom dlhotrvajúci objem a vitalitu, podporuje pevnosť vlasov, hydratuje, má veľké regeneračné účinky, ľahko sa vstrebáva
Bambucké maslo – dodáva vlasom lesk a hlboko ich vyživuje, znižuje výskyt lupín, chráni vlasy pred nepriaznivým pôsobením poveternostných vplyvov, ošetruje rozštiepené vlasové končeky
Color Guard Complex – chráni farbu vlasov pred vymývaním a vyblednutím (vplyvom UV žiarenia, voľných radikálov, tepelného stylingu a podobne)

Spôsob použitia:
1. Šampón naneste na mokré vlasy, napeňte a jemne vmasírujte do pokožky hlavy a do vlasov, od korienkov až po končeky.
2. Pre ideálny výsledok použite masku z rovnakej kozmetickej rady – Maria Nila Pure Volume Masque. Naneste ju na ešte vlhké a uterákom ľahko vysušené vlasy a nechajte ju pôsobiť min. 3 minúty. Pre intenzívnejšie vyživujúce účinky vlasovej masky predĺžte dobu pôsobenia na 5 až 10 minút. Masku používajte podľa potreby 1 až 2 krát za týždeň.
3. Potom vlasy dôkladne opláchnite teplou vodou.
4. Na záver ošetrite vlasy vlasovým kondicionérom. Ideálne použite kondicionér Maria Nila Pure Volume Kondicionér.

Typ vlasov:
Jemné vlasy, vlasy bez objemu, farbené vlasy

Zloženie:
Aqua, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Helianthus Annuus Seed Extract, Panthenol, Glycerin, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Hydrolyzed Vegetable Protein Pg-Propyl Silanetriol, Trideceth-5, Bambusa Vulgaris Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Quaternium-95, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Guar trimonium Chloride, Propanediol, Phenylpropanol, Pantolactone, Parfum, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Potassium Sorbate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Methylisothiazolinone, Lactic Acid, Sodium Chloride, Disodium Edta, Citric Acid, Ci 16255, Ci 61585


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 350 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné
Kód:  KSVL3930
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391681036109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19