Obnoviť stránku

MARIA NILA Pure Volume 250 ml

4,0 2 hodnotení

MARIA NILA Pure Volume 250 ml

MARIA NILA Pure Volume je jedinečná, hydratačná vlasová maska od švédskeho špecialistu na prírodnú kozmetiku. Maska zaistí vlasovej pokožke aj vlasom hĺbkovú výživu, regeneráciu a hydratáciu. Vďaka jemnej, ľahkej textúre vlasy nezaťaží a po nanesení budú nadýchané, hodvábne hladké a zdravé. Maska Maria Nila sa tiež postará o ochranu ich farby pred vymývaním, tepelným stylingom aj účinkami UV žiarenia. Zároveň im navráti plnosť a vitalitu a dodá dlhotrvajúci objem. To všetko vďaka unikátnemu zloženiu obohatenému o vitamín B5 a ďalšie účinné zložky. Maska Pure Volume je určená špeciálne pre jemné vlasy a vlasy bez objemu. MARIA NILA má 100 % vegánske zloženie a neobsahuje sulfáty ani parabény.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy MARIA NILA Pure Volume

  • Hydratačná vlasová maska od švédskej značky Maria Nila
  • Vlasová maska poskytujúca vlasom intenzívnu výživu a hydratáciu
  • Maria Nila dodáva vlasom bohatý a dlhotrvajúci objem bez ich zaťažovania
  • Maska Pure Volume zvyšuje lesk vlasov, predlžuje životnosť ich farby
  • Po použití sú vlasy zdravé, hodvábne hladké a krásne prevoňané
  • Zloženie vlasovej masky obohatené o vitamín B5 pre objem a vitalitu vlasov
  • Maska na vlasy Maria Nila uľahčujúca rozčesávanie vlasov
  • Prírodná, 100 % vegánska maska bez obsahu parabénov a sulfátov

Aktívne látky:
Vitamín B5 (Pantenol) – dodáva vlasom dlhotrvajúci objem a vitalitu, podporuje pevnosť vlasov, hydratuje, má veľké regeneračné účinky, ľahko sa vstrebáva
Bambucké maslo – dodáva vlasom lesk a hlboko ich vyživuje, znižuje výskyt lupín, chráni vlasy pred nepriaznivým pôsobením poveternostných vplyvov, ošetruje rozštiepené vlasové končeky
Color Guard Complex – chráni farbu vlasov pred vymývaním a vyblednutím (vplyvom UV žiarenia, voľných radikálov, tepelného stylingu a podobne)

Spôsob použitia:
1. Najskôr si umyte vlasy šampónom. Pre ideálny výsledok použite šampón z rovnakej kozmetickej rady – Maria Nila Pure Volume Šampón.
2. Na umyté, vlhké a uterákom vysušené vlasy naneste masku a nechajte ju pôsobiť min. 3 minúty. Pre intenzívnejšie vyživujúce účinky nechajte pôsobiť 5 až 10 minút. Potom dôkladne opláchnite vodou.
3. Podľa potreby opakujte 1 až 2-krát za týždeň.
4. Na záver ošetrite vlasy kondicionérom. Ideálne použite kondicionér Maria Nila Pure Volume Kondicionér.

Typ vlasov:
Jemné vlasy, vlasy bez objemu, farbené vlasy

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Stearamidopropyl Dimetylamine, Glycerín, Cetrimonium Chloride, Bambusa Vulgaris Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Panthenol, Moringou Pterygosperma Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Extract, Ethyltrimonium Chloride Methacrylate/Hydrolyzed Wheat Protein Copolymer, Retinyl Palmitate/Carrot Polypeptide & Ascorbic Acid/Orange/Citrus Limon/Citrus Aurantifolia Polypeptides & Tocopherol/Wheat Polypeptides, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Behentrimonium Chloride, Linolenic Acid, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Dimethiconol, Dimethicone, Butylene Glycol, Phenylpropanol, Trideceth-5, Disodium Edta, Pantolactone, Quaternium-95, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Methylisothiazolinone, Propanediol, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová
Kód:  KSVL3937
Produktové číslo:  7391681036123

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04