Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MARIA NILA Head and Hair Heal 350 ml

5,0 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
26,90 €

MARIA NILA Head and Hair Heal 350 ml

MARIA NILA Head and Hair Heal je jedinečný, protizápalový vlasový šampón od švédskeho špecialistu na prírodnú kozmetiku. Šampón zaistí vlasovej pokožke dokonalú výživu, a tým aj stimuláciu vlasových folikulov a rast nových, zdravých vlasov. Maria Nila pomôže odstrániť svrbenie pokožky, zatočí s nepríjemnými lupinami a zabráni nadbytočnému vypadávanie vlasov. To všetko vďaka unikátnemu zloženiu so špeciálnymi účinnými látkami. Šampón na vlasy MARIA NILA je vhodný pre všetky typy vlasov, obzvlášť tie poškodené a postará sa aj o harmonizáciu a upokojenie citlivej či suchej pokožky hlavy. Má 100 % vegánske zloženie a neobsahuje sulfáty ani parabény.

Kľúčové vlastnosti šampónu na vlasy MARIA NILA Head and Hair Heal

  • Protizápalový vlasový šampón od švédskej značky Maria Nila
  • Vlasový šampón povzbudzujúci metabolizmus vlasových buniek
  • Podporuje rast vlasov a zabraňuje ich nadbytočnému vypadávaniu
  • Maria Nila dodáva pokožke hlavy potrebnú výživu, upokojuje pokožku hlavy
  • Šampón Head and Hair Heal účinne predchádza vzniku lupín
  • Zloženie vlasového šampónu obohatené o množstvo účinných látok
  • Šampón na vlasy Maria Nila uľahčujúci rozčesávanie vlasov
  • Prírodný, 100 % vegánsky šampón bez obsahu parabénov a sulfátov

Aktívne látky:
Pirocton-olamin – má antibakteriálne účinky, upokojuje pokožku hlavy, zabraňuje svrbeniu a preventívne pôsobí proti vzniku lupín
Extrakt z Aloe Vera – má upokojujúce účinky, hydratuje a regeneruje vlasovú pokožku
Vitamín E – vyživuje a obnovuje vlasové jadro, má extra silné antioxidačné vlastnosti, upokojuje a regeneruje vlasovú pokožku, pomáha tiež chrániť farbu vlasov
Apigenin – zlepšuje vstrebávanie živín a kyslíka do vlasového vlákna, a tým pomáha rastu zdravších a silnejších vlasov
Peptidy – posilňujú vlasové korienky a podporujú rast nových vlasov
Kyselina oleanolová – chráni vlasy, bráni ich vypadávaniu, pomáha predĺžiť rastovú fázu u vlasov, stimuluje rast vlasov
Color Guard Complex – chráni farbu vlasov pred vymývaním a vyblednutím (vplyvom UV žiarenia, voľných radikálov, tepelného stylingu a podobne)

Spôsob použitia:
1. Šampón naneste na mokré vlasy, napeňte a jemne vmasírujte do pokožky hlavy a do celej dĺžky vlasov, od korienkov až po končeky.
2. Pre ideálnu výsledok použite masku z rovnakej kozmetickej rady – Maria Nila Head & Hair Heal Masque. Naneste ju na ešte vlhké a uterákom ľahko vysušené vlasy a nechajte ju pôsobiť min. 3 minúty. Pre intenzívnejšie vyživujúce účinky vlasovej masky predĺžte dobu pôsobenia na 5 až 10 minút. Masku používajte podľa potreby 1 Až 2krát za týždeň.
3. Vlasy dôkladne opláchnite teplou vodou.
4. Na záver ošetrite vlasy vlasovým kondicionérom. Ideálne použite kondicionér Maria Nila Head & Hair Heal Kondicionér.

Typ vlasov:
Všetky typy vlasov, vlasy s lupinami, nadmerne padajúce a rednúce vlasy, farbené vlasy, citlivá pokožka hlavy, problémová pokožka hlavy

Zloženie:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Piroctone Olamine, Apigenin, Oleanolic Acid, Acetyl Tetrapeptide-3, Biotinoyl Tripeptide-1, Trifolium Pratense Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trideceth-5, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Guar trimonium Chloride, Propanediol, Dextran, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Potassium Sorbate, Ppg-26-Buteth-26, Quaternium-95, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, Ci 16255, Ci 19140


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov

Účinok

Účinok Proti lupinám, Podpora rastu vlasov

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 350 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL3928
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391681036505

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11