Obnoviť stránku

MARIA NILA Head and Hair Heal 300 ml

4,8 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

MARIA NILA Head and Hair Heal 300 ml

Kondicionér Head & Heal od značky Maria Nila stimuluje rast vlasov, zabraňuje ich vypadávaniu a lieči suchú pokožku hlavy. Kondicionér obsahuje Pirocton Olamin, ktorý zamedzuje vzniku lupín a extrakt z aloe vera spolu s vitamínom E vyživuje a regeneruje pokožku hlavy. Maria Nila Head & Heal stimuluje vlasové folikuly pre zvýšenie rastu vlasov.

Kľúčové vlastnosti kondicionéru Maria Nila Head & Heal

  • Zabraňuje vzniku lupín
  • Maria Nila Head & Heal vyživuje a regeneruje pokožku hlavy
  • Znižuje vypadávanie vlasov
  • Kondicionér podporuje rast vlasov a posilňuje vlasové korienky
  • 100 % vegánske zloženie

Použitie:
Naneste do umytých vlhkých vlasov zhruba od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte krátko pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Ppg-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-3, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Ppg-26-Buteth-26, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Trifolium Pratense Flower Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Trideceth-5, Cetrimonium Chloride, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Quaternium-95, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzoic Acid, Dextran, Tocopheryl Acetate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Ci 16255, Ci 1914



Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Lupiny, Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 300 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Prírodné, Vegan

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ

Typ produktu Kondicionér

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL3922
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391681036512

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02