Obnoviť stránku

MARIA NILA Colour Refresh 9,34 Peach 100 ml

4,2 33 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -7 %
13,90 € 14,90 €

MARIA NILA Colour Refresh 9,34 Peach 100 ml

Unikátna vyživujúca maska s dočasnými pigmentmi Colour Refresh Peach je exkluzívna novinka na trhu. Maska umožňuje rýchle zvýraznenie už existujúcej farby, či úplnú zmenu odtieňa bez záväzkov. Pigment sa postupne vymýva a vydrží na vlasoch 4 až 10 umytí. Maska Colour refresh obsahuje arganový olej a vlasy do hĺbky vyživuje. Vegánske zloženie bez parabénov a sulfátov je šetrné k vašim vlasom i životnému prostrediu. Odtieň Peach je vhodný na svetlé vlasy.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy Maria Nila Colour Refresh 9,34 Peach

  • Dočasné pigmenty umožňujú zmenu farby vlasov úplne bez záväzkov
  • Maska pomáha zvýrazniť a osviežiť čiastočne vymytú farbu
  • Arganový olej vlasy do hĺbky vyživuje
  • Maska na vlasy Maria Nila Colour Refresh neobsahuje parabény a sulfáty
  • 100 % vegánske zloženie

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Caprylyl Glycol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Hydrolyzed Wheat Protein, Propanediol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Quaternium-95, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Linalool, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Basic Red 76, Basic Yellow 57.

Použitie:
Umyte vlasy šampónom a vysušte uterákom. Naneste Colour Refresh do všetkých vlasov, alebo len na požadovanú časť pomocou hrebeňa, alebo prstov. Odporúčame použiť rukavice. Nechajte pôsobiť po dobu 3 – 10 minút v závislosti na požadovanej intenzite farby. Dôkladne spláchnite a starostlivosť dokončite kondicionérom.


Parametre a špecifikácia

Odtien

Odtieň Oranžová

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Semipermanentná
Metóda farbenia Oživenie farby
Vlastnosti a zloženie Bez amoniaku, Bez peroxidu, Vegánska
Forma farby Krémová

Objem

Objem 100 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne, Vegan

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov
Kód:  KSVL4666
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7391681047181

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02