Obnoviť stránku

MARC JACOBS Perfect EdP Súprava 125 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARC JACOBS Perfect EdP Súprava 125 ml

Žiarivú dokonalosť na vás podčiarkne darčeková súprava parfumov MARC JACOBS Perfect EdP Set. Prináša očarujúcu vôňu, vďaka ktorej už o sebe nebudete nikdy pochybovať. Parfumovaná voda sa vyznačuje žiarivou kvetinovou vôňou, ktorej súčasťou je unikátny flakón. MARC JACOBS Perfect EdP Set sa stala novým pilierom medzi parfumami MarcJacobs. Tvárou vône je dcéra Kate Moss – Lila Moss.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady MARC JACOBS Perfect EdP Set

  • Darčeková súprava parfumov MARC JACOBS Perfect EdP Set je ideálna pre ženy
  • Vyznačuje sa kvetinovou vôňou
  • Obsahuje flakón parfumovanej vody a telové mlieko
  • MARC JACOBS Perfect EdP oslavuje prirodzenú krásu ženy
  • Honosí sa netradičným flakónom

MARC JACOBS Perfect EdP je synonymom odvahy a elegancie

Parfumovaná voda MARC JACOBS Perfect EdP sa otvára tónmi šťavnatej rebarbory v netradičnej kombinácii zelenej vône narcisu. Ženskú odvahu podčiarkujú medové podtóny. Stredom vône prechádza krémová zmyselnosť mandľového mlieka, ktorá vás spolu s kašmeranom zahalí do nežnej náruče. Záverom vône prichádza zosúladiť zmysly zamatovádrevitá vôňa, ktorá je najvýraznejšia pri jej dlhom doznievaní.

Perfektná vôňa, perfektná žena

Parfumovanú vôňu MARC JACOBS Perfect EdP prináša samotný M. Jacobs, ktorý sa pri jej vzniku nechal inšpirovať svojím tetovaním s textom PERFECT. Táto mantra spolu s vôňou MARC JACOBS Perfect EdP vám bude navždy pripomínať, že ste perfektná taká, aká ste. Vodu podčiarkuje skvostný flakón, kde viečko zdobí 10 objektov módnejkolekcie Marka Jacobsa.

Obsah balenia:  
Parfumovaná voda 50 ml 
Telové mlieko 75 ml

Hlava:
rebarbora, narcis

Srdce:
mandľové mlieko

Telo:
kašmeran

Zloženie

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Etylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, Octocrylene, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Benzyl Benzoate, Alcohol, Tris(Tetrametylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Alcohol, Bht, D&C Red No. 33 (CI 17200), Fd&C Yellow No. 5 (Ci 19140), Fd&C Red No. 4 (Ci 14700), Ext. D&C Violet No. 2 (CI 60730).


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFA1271
Produktové číslo:  3616303455897

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16