Obnoviť stránku

MARC JACOBS Daisy Love EdT 50 ml

Garancia najlepšej ceny
57,90 €

MARC JACOBS Daisy Love EdT 50 ml

Ak vám vyhovujú dámske vône, potom by ste možno ocenili toaletnú vodu MARC JACOBS. Dámska toaletná voda MARC JACOBS vám pridá na sebavedomie v akýkoľvek denný čas. Kvetinová vôňa je klasikou medzi toaletnými vodami. Vôňa sa bude vynímať na všetkých romantických dušiach obzvlášť v letných dňoch. Špeciálne navrhnutá kombinácia drevitých tónov vytvára silnú a napriek tomu jemnú vôňu, ktorá prebudí všetky zmysly. Nanesením úspešne podčiarknete rysy zrelej a odvážnej osobnosti. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody MARC JACOBS, s ktorou nikdy nezostanete bez povšimnutia.

Toaletná voda MARC JACOBS Daisy Love EdT 50 ml ...

Kľúčové prednosti toaletnej vody MARC JACOBS Daisy Love EdT 50 ml

  • Toaletná voda MARC JACOBS obsahuje predovšetkým dámske tóny vôní
  • Pre hlavnú zložku je dominantná kvetinová prímes
  • Výrazným doplnkom je tiež vedľajšia drevitá prímes
  • Môžete sa tešiť na vôňu americké toaletnej vody MARC JACOBS
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda MARC JACOBS prináša špecifickú vôňu

Začnite nový deň s toaletnou vodou MARC JACOBS. Hlavná kvetinová a vedľajšia drevitá vôňa poskytujú príjemný pocit počas celého dňa vďaka starostlivému výberu ingrediencií. Nápaditý flakón americké toaletnej vody MARC JACOBS obnoví vnútornú sebadôveru a dodá pocit energie. Táto toaletná voda sa hodí na bežné dni, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách. Bude vám skvelým spoločníkom na romantickej schôdzke aj pracovnej večeri.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 0 ml
Kód:  KPFM1005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614225452079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07