Obnoviť stránku

MARC JACOBS Daisy Dream Kiss 50 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARC JACOBS Daisy Dream Kiss 50 ml

Toaletná voda MARC JACOBS Daisy Dream Kiss EdT s objemom 50 ml predstavuje kvetinovo-ovocnú vôňu, ktorá podmaňuje zmysly a je sladká ako bozk a magická ako sen. Počiatočný nádych čerstvo odtrhnutého šťavnatého grapefruitu a čiernych ríbezlí sprevádzaný exotickým ananásom, sa v srdci dokonale snúbi s opojnými akordami jazmínu, tajomnej frézie a rebarbory. Zvodnú esenciu korenia v základe drevité tóny cédru, doplnené Ambroxanom a podmanivou vôňou pižma.
Neodolateľná kombinácia sviežeho ovocia, jemných kvetín a zvodného dreva vás zahalí to iskrivej vône a podčiarkne vašu ženskosť a pôvab. Pár kvapiek rafinovanej kompozície pokryje vašu nahú kožu lahodnými bozkami a otvorí brány tým najkrajším fantáziám. Toaletná voda MARC JACOBS Daisy Dream Kiss EdT s rozprašovačom je ako pravý šperk ukrytá v dizajnovom flakóne ozdobeným ružovými kvetmi. Na trh bola uvedená v roku 2017.
Zloženie vône:
Hlava: grapefruit, čierne ríbezle, ananás
Srdce: jazmín, rebarbora, frézie
Základ: céder, pižmo, ambroxan

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Kvetinová
Vonné zložky Céder, Jazmín, Mošus (pižmo), Ríbezľa
Krajina pôvodu Americké

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPPF790
Produktové číslo:  3614222554134

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17