Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

LUMINOX XL.8831.KM

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMINOX XL.8831.KM

LUMINOX XL.8831.KM sú vkusné pánske hodinky, ktoré prepájajú spoľahlivosť so štýlom. Na prvý pohľad vás upúta čierna farba puzdra v kombinácii s faktom, že pri výrobe remienka bol použitý materiál plast, čo viedlo k peknému dizajnu, nie však na škodu pohodlia pri nosení. Remienok upravíte tak ako vám vyhovuje. Vďaka hodnote vodotesnosti 200 m (20 ATM) možno tieto hodinky nosiť s kľudnou hlavou aj pri plávaní. Analógové ručičky sú obľúbenou voľbou na každodenné nosenie. Kvalitná batéria Quartz hodiniek LUMINOX XL.8831.KM je prísľubom, že vaše hodinky vydržia tikať ešte dlho.

Hodinky pánske LUMINOX XL.8831.KM sú vhodné predovšetkým pre tých, ktorí cestujú po celom svete. Majú totiž k dispozícii merač duálneho času. Samozrejmou, ale veľmi príjemnou funkciou je budík. Keď vezmete na vedomie, že tieto pánske hodinky budete zaiste neradi dávať dolu z ruky, dorazíte konečne na všetky dôležité schôdzky včas. Luminiscenčné prvky zaručujú viditeľnosť ciferníka aj bez nutnosti prisvietenia.

  • Osadenie: bez osadenia
  • Na ciferníku nájdete zafírové sklíčko, takže sa nemusíte báť poškodenia ani napr. pri páde
  • Nikdy sa nestratíte, keďže je súčasťou hodiniek kompas
  • Základný senzor pohybu vie rozpoznať aktivitu

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 46 mm
Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Plast

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť 200 m (20 ATM)

Štýl a dizajn

Štýl Vojenské
Kód:  KHO14115
Produktové číslo:  7611382571724

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01