Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF30 50 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF30 50 ml

LUMENE Lähde Nordic Hydra s obsahom zložiek organickej brezovej miazgy, hydratačných cukrov a amino kyselín poskytuje pokožke hydratáciu, ochranu a okysličenie. Pleťový fluid v sebe kombinuje severské „super-vody", okysličujúce zložky a UV filtre, ktoré dodávajú pokožke zjednotený a rozjasnený vzhľad. Bohatá organická zložka SPF30 + UVA účinne chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia a arktická voda zabraňuje jej predčasnému starnutiu. LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid má navyše priaznivé pH pre pokožku a nízky obsah minerálnych solí. Vaša pleť bude lepšie dýchať vďaka jeho okysličujúcej technológii, ktorá účinne zvyšuje prienik kyslíka do pokožky.

Kľúčové vlastnosti pleťového fluidu LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid SPF30

  • Pleťový fluid LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating poskytuje hydratáciu, ochranu a okysličenie pokožky
  • Dodáva pokožke zjednotený a rozjasnený vzhľad
  • Vyhladzuje pleť a jemné vrásky, zabraňuje starnutiu
  • LUMENE Lähde obsahuje organickú brezovú miazgu, hydratačné cukry a amino kyseliny
  • Poskytuje pokožke okysličujúcu hydratáciu v priebehu celého dňa
  • SPF30 + UVA chráni pleť proti škodlivým vplyvom slnečného žiarenia
  • Účinne zvyšuje prienik kyslíka do pleti
  • LUMENE Lähde Nordic Hydra Oxygenating Day Fluid má priaznivé pH pre pokožku

Použitie:
Aplikujte ráno na vyčistenú tvár a krk.

Zloženie:
Aqua (Voda), Homosalát, Octocrylen, Etylhexyl Salicylát (Octisalát), Glycerín, Butyl Methoxydibenzoylmethane (Avobenzón), Fenoxyethylkalfát, Oxid kremičitý, Betula Alba (Brezová) Šťava, Betaín, Propanediol, Cetearyl Alkohol, Cetyl Palmitate, Fenylbenzimidazole Sulfónová kyselina, Stearoyl glutamát sodný, Hydroxyethylakrylát/Akrylát/Sodík Akrylloyldimethyl Taurát kopolymér, Fenoxyetanol, Sacharid izomér, Tromethamin, Dimethicone, Tokoferyl Acetát, Edta sodný, Trehalóza, Močovina, Ethylhexylglycerín, Xantánová guma, Polysorbát 60, Sorbitan Isostearát, Glukonát meďnatý, Hydrolyzovaná kyselina hyaluronová, Aspartát horečnatý, Glukonát zinočnatý, Pentylenglykol, Serín, Biosacharid gum-1, Kyselina citrónová, Fenethylalkol, Citronan sodný, Hydroxid sodný, Karagénan sodný, Algin, Caprylyl glykol, Diod sodný fosforečnan, Glyceryl polyakrylát, Pullulan, Hyaluronate sodný, Fosforečnan draselný, Maris Sal (morská soľ), Linalool, Parfum (vôňa).


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Normálna, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, SPF faktor

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Typ

Typ produktu Fluid
Kód:  KSPL531
Produktové číslo:  6412600806809

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18