Obnoviť stránku

LUMENE Lähde Hydratačný Očný Gél 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Lähde Hydratačný Očný Gél 15 ml

Hydratačný očný gél LUMENE Lähde Pure Dew Drops s objemom 15 ml je veľmi kvalitný kozmetický prípravok, ktorý sa stará o citlivú oblasť očného okolia. Chráni pleť okolo očí, ktorá je až päťkrát tenšia ako pleť na tvári, vďaka čomu je náchylnejšia k dehydratácii a predčasnému starnutiu. Dodáva jej intenzívnu hydratáciu, zmierňuje opuchy a pomáha redukovať tmavé kruhy pod očami. Jeho bezparfémové zloženie je obohatené o čistú pramenistú arktickú vodu a účinnú brezovú miazgu. Rozmaznávajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou s týmto jedinečným očným gélom, s ktorým bude žiariť zdravým, sviežim a mladistvým dojmom.
Aktívne látky:

  • Čistá a okysličená pramenistá arktická voda s pH šetrným k pleti poskytuje pokožke mimoriadnu hydratáciu
  • Prírodná arktická brezová miazga je bohatá na minerály a aminokyseliny, pleť vyživuje a udržuje jej hydratáciu
  • Lumene Hydra technológia vytvára na povrchu pokožky mikro sieť nabitú hydratačnými látkami, ktoré sa postupne v priebehu dňa do pokožky uvoľňujú a zaisťujú tak dlhodobú hydratáciu aj jej hlbších vrstiev
  • Provitamín B5

Použitie:
Malú kvapku gélu naneste do dôkladne vyčistenej oblasti očného okolia a jemne do nej vklepte. Prípravok je vhodný na každodenné použitie.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.
Zloženie:
AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, BETAINE, PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PANTHENOL, PROPANEDIOL, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, TREHALOSE, UREA, HYDROLYZED RICE BRAN PROTEIN, SODIUM HYDROXIDE, XYLITOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SERINE, SODIUM BENZOATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SUPEROXIDE DISMUTASE, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM HYALURONATE, CITRIC ACID, GLUCOSE, POTASSIUM SORBATE, SODIUM DEXTRAN SULFATE, POTASSIUM PHOSPHATE, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 15 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ krému

Typ Gel

Účinok

Účinok Hydratačný
Kód:  KSPL2189
Produktové číslo:  6412600803211

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07