Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LUMENE Lähde Hydratačný nočný krém 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Lähde Hydratačný nočný krém 50 ml

Každá žena by mala starostlivo dbať o svoju pleť, aby bola stále hydratovaná a svieža. Ingrediencie, ktoré boli použité pri výrobe pleťového hydratačného nočného krému LUMENE Lähde napomáhajú zvyšovať úroveň vlahy v pleti, pre rozjasnenú a zdravo vyzerajúcu pleť. Hydratačné zloženie pôsobí počas spánku a zanecháva pleť zdravo vyzerajúcu až do rána. Produkt obsahuje 88 % prirodzene získavaných zložiek. Pramenitá arktická voda zaisťuje nepretržitú hydratáciu, brezová miazga zásobuje pleť živinami a bambucké maslo vyživuje unavenú pleť a zjemňuje jej štruktúru.

Kľúčové vlastnosti pleťového hydratačného krému LUMENE Lähde

  • Pleťový krém bol vyvinutý s najvyššou možnou úrovňou prirodzene získavaných zložiek
  • Produkty značky LUMENE neobsahujú parabény
  • Hydratačný krém LUMENE Lähde nie je testovaný na zvieratách
  • Poskytuje pleti maximálnu hydratáciu počas celej noci
  • Krém obsahuje čistú pramenitú arktickú vodu, brezovú miazgu aj bambucké maslo
  • Nočný krém revitalizuje a obnovuje prirodzenú rovnováhu v pleti
  • Prípravok zmäkčuje a zjemňuje pokožku
  • Výborne sa vstrebáva a nezanecháva mastný film

Výrobná technológia Lumene Hydra

Pri výrobe krému bola použitá technológia Lumene Hydra, ktorá zaisťuje dlhodobú hydratáciu aj hlbších vrstiev pokožky. Tá vytvára na povrchu kože mikro sieť, ktorá je nabitá hydratačnými látkami, ktoré sa do pokožky pomaly uvoľňujú. Tento nočný krém LUMENE Lähde poskytuje pleti intenzívnu výživu počas celej noci. Krém sa nanáša na dôkladne vyčistenú tvár a krk. Pleť vždy zanecháva revitalizovanú a rozjasnenú.

Zloženie hydratačného nočného krému LUMENE

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (shea Butter), Betula Alba (Birch) juice, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet almond) oil, Glycerin, Butylene Glycol, Ceteth-20, Cetyl alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Stearateh-20, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Dimethicone, Betaine, tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Propanediol, Saccharide Isomerate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Xylitylglucoside, Caprylyl Glycol, Trehalose, Urea, Anhydroxylitol, Xylitol, Allantoin, PEG-8, Pentylene Glycol Serine, Sorbic Acid, Disodium EDTA, Tocopherol, Citric Acid, Ethylgexylglycerin, Sodium hydroxide, Algin, Disoidum Phosphate, Glyceryl Polyacrylate, Pullulan, Sodium Hyaluronate, Sodium citrate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Phosphate, Ascorbic Acid, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Citronellol, Parfum (Fragrance)

Konzistencia:
Krém

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné
Typ pleti Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2188
Produktové číslo:  6412600803204
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07