Obnoviť stránku

LUMENE Hehku Obnovujúci nočný krém 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Hehku Obnovujúci nočný krém 50 ml

Objavujú sa vám na tvári prvé vrásky či registrujete prejavy únavy a nezdravý vzhľad vašej pokožky? S týmito problémami si hravo poradí obnovujúci nočný krém Lumene Hehku, ktorý redukuje známky starnutia, spevňuje pokožku a navracia jej svieži vzhľad. A navyše to robí počas doby, keď spíte, takže sa ráno prebudíte s rozjasnenou a zjednotenou pleťou. To všetko vďaka starostlivo vybranému zloženiu v podobe oleja z rakytníka rešetliakového, účinných revitalizačných peptidov, omega mastných kyselín a vitamínov A a E. Ďalej obsahuje napríklad arktickú pramenitú vodu, ktorá sa stará o dokonalú hydratáciu pleti. Táto kombinácia dodáva pokožke potrebný jas a sviežosť aj spevnenie kontúr. Vysokopercentný obsah prirodzene získavaných zložiek z prírody dodá vašej pleti opäť zdravý a svieži vzhľad.

Kľúčové vlastnosti obnovujúceho nočného krému Lumene Hehku

  • Obnovujúci nočný krém pre unavenú pleť s prvými známkami starnutia
  • Obsahuje 89 % prirodzene získaných látok
  • Lumene Hehku rozjasňuje a spevňuje pleť, redukuje vrásky
  • Obsahuje olej z rakytníka rešetliakového a účinné revitalizačné peptidy
  • Krém je bohatý na vitamíny A a E a omega mastné kyseliny
  • Prírodná arktická pramenitá voda poskytuje dôkladnú hydratáciu
  • Ľahko sa vstrebáva a jednoducho sa aplikuje
  • Obsah balenia 50 ml

Použitie:
Aplikujte večer na vyčistenú pleť.

Zloženie:
AQUA (WATER), DECYL OLEATE, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), SQUALANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYLENE GLYCOL, SACCHARIDE ISOMERATE, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES (SEA BUCKTHORN) OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CETEARYL ALCOHOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, PROPANEDIOL, HYDROGENATED OLIVE OIL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CETEARYL GLUCOSIDE, POLYSORBATE 20, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, DISODIUM EDTA, LYSINE HCL, SODIUM HYALURONATE, PEG-8, SODIUM HYDROXIDE, LECITHIN, TOCOPHEROL, BIOSACCHARIDE GUM-1, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, SODIUM CITRATE, ASCORBYL PALMITATE, CARBOMER, ASCORBIC ACID, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, TRIPEPTIDE-10 CITRULLINE, PARFUM (FRAGRANCE).

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné
Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Hydratačný, Rozjasňujúci, Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL2183
Produktové číslo:  6412600816112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11