Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm 30 ml

Trápite sa vysušenou a citlivou pleťou a registrujete nezdravý vzhľad vašej pokožky? S týmito problémami si hravo poradí pleťový krém LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm s objemom 30 ml, ktorý pleť perfektne hydratuje, upokojí a má ošetrujúce účinky. Balzam tiež výdatne podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pleti a pomáha zmierňovať jej začervenanie. To všetko vďaka starostlivo vybranému zloženiu v podobe minerálov (horčík, selén, vápnik a zinok), vitamínov B a E, antioxidantov a lipidov. Skutočnou bombou v zložení pleťového krému LUMENE je severská huba čaga, superpotravina, ktorá je jedným z najsilnejších antioxidantov na zemi. Krém obsahuje 99 % prírodných zložiek a má 100 % prírodnú vôňu. Poskytne pleti základnú výživu. Vysoké percento obsahu prirodzene získaných zložiek z prírody dodá vašej pleti opäť zdravý a svieži vzhľad. 

    

Kľúčové vlastnosti pleťového krému LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm

  • Pleťový krém je neoceniteľným pomocníkom na vysušenú a citlivú pokožku
  • Krém pokožku výborne hydratuje a upokojí
  • Má ošetrujúce účinky a zmierňuje začervenanie
  • Obsahuje minerály, antioxidanty, lipidy a vitamíny B a E
  • Pleťový krém LUMENE Harmonia Nutri-Recharging Skin Saviour Balm výdatne podporuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky
  • Perlou v zložení krému je severská huba čaga
  • Balzam LUMENE poskytne pleti základnú výživu a takmer 100 % podiel prírodných zložiek dodá vašej pleti zdravý a svieži vzhľad
  • Balzam môžete použiť nielen na pokožku tváre ale aj na suché miesta na tele ako sú lakte, ruky, atď.
        

Použitie:
Aplikujte krém na suchú čistú pokožku, jemne rozotrite a nechajte vstrebať.

Zloženie:
Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, hydrogenated palm kernel glycerides, caprylic/capric glycerides, hydrogenated vegetable oil, octyldodecyl myristate, jojoba esters, avena sativa (oat) kernel oil, glyceryl dibehenate, glyceryl stearate, butyrospermum parkii (shea butter), rubus chamaemorus (cloudberry) fruit juice extract, betula alba (birch) juice, helianthus annuus (sunflower) seed wax, hydrogenated palm glycerides, inonotus obliquus (chaga) extract, vaccinium myrtillus (bilberry) seed oil, helianthus annuus (sunflower) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, acacia decurrens flower wax, tocopherol, phenoxyethanol, aqua (water), propanediol, alcohol, polyglycerin-3, ethylhexylglycerin, citric acid, limonene, geraniol, linalool, citronellol, parfum (fragrance)


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Citlivá, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci

Doba používania

Podľa doby používania Denný

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  PLK539
Produktové číslo:  6412600817140

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12