Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler [HA] Night 50 ml

4,8 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

ĽORÉAL PARIS Revitalift Filler [HA] Night 50 ml

Urobte koniec večnému boju s vráskami. Nočná vypĺňajúca starostlivosť Revitalift Loreal Paris prináša jedinečné riešenie. Ide o ľahký nemastiaci gélový balzam, ktorý počas noci skvele hydratuje a regeneruje vašu pleť. Obsahuje výťažky z rastlín, ktoré účinne pôsobia proti starnutiu pleti a už po prvej aplikácii eliminujú jemné vrásky a linky. Kyselina hyalurónová zase navracia pleti mladistvý vzhľad a plnosť. Vaša pleť bude zase vyhladená a svieža.

Kľúčové vlastnosti

  • Nočný pleťový krém na redukciu vrások
  • Ľahký nemastiaci gélový balzam
  • Kyselina hyalurónová navracia mladistvý vzhľad
  • Výťažky z rastlín pôsobia proti starnutiu pleti
  • Dochádza k redukcii jemných vrások
  • Hydratuje a regeneruje pleť
  • Navracia pleti plnosť a sviežosť
  • Pre ženy 40 - 60 rokov

Objem:
50 ml

Zloženie:
Aqua/water, Glycerín, Dimethicone, Isohexadecane, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Alcohol denat., Dipropylene glycol, Synthetic wax, Alpinia galanga leaf extract, PEG-10 dimethicone, PEG-30, dipolyhydroxystearate, Dioktadecyl alcohol, Sorbitan Oleate, Dimethicone/PEG -10/15 crosspolymer, Dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, Ceteareth-6, Caffeine, Sodi acrylates copolymer, Sodium citrate, Sodium hyaluronate, Adenosine, Nylon-12, Disodium acetyl Glucosamine phosphate, Disodium EDTA, Izopropyl alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride , Caprylyl glycol, Xanthan gúm, Pentylene glycol, Disteardimonium hectorite, butylénu glycol, Tocopherol, Metylparabén, Phenoxyethanol, CI 60730/ext. violet 2, Linalool, Citronellol, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Parfum/fragrance

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Dámske

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Objem

Objem 50 ml

Účinok

Účinok Proti vráskam

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Vek

Vek 40+

Doba používania

Podľa doby používania Nočný

Zloženie

Špecifické zloženie S kyselinou hyalurónovou
Kód:  KSPL1805
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523201419
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13