Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control 150 ml

4,5 2 hodnotení
15,90 €

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control 150 ml

Uhladzujúci krém L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Liss Control je špeciálny prípravok vo forme gélu, ktorý dodá vlasom prirodzený lesk a jedinečnú hladkosť. Tento prípravok je ideálny na uhladenie nepoddajných a poletujúcich vlasov. Chráni vlasy proti vlhkosti až na dobu 24 hodín. Krém obsahuje UV ochranný filter, ktorý chráni vaše vlasy proti škodlivému slnečnému žiareniu.

Krém má mierny stupeň fixácie, ktorý vlasy jemne zafixuje, ale ponechá im prirodzenú pružnosť a jemnosť. Chráni vlasy proti voľným radikálom a jedinečným spôsobom ich kontroluje. Nanáša sa do vlhkých vlasov. Na vytvorenie uhladeného účesu je potrebné vlasy vyfúkať, jemné alebo poškodené vlasy môžete nechať prirodzene uschnúť, zabránite tak ich krepovateniu. Dodajte vášmu účesu tvar, ktorý bude vyzerať veľmi prirodzene.
Stupeň fixácie:
2
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Aplikujte množstvo vo veľkosti 1 – 2 lieskových orieškov na umyté, uterákom vysušené vlasy. Rovnomerne rozotrite do dĺžok a do koncov vlasov. Na dosiahnutie uhladených vlasov, vlasy vyfúkajte. Ak chcete zabrániť iba krepovateniu, môžete ich nechať uschnúť prirodzene.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu L'Oréal Professionnel
Modelový rad Tecni Art

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie

Objem

Objem 150 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Nepoddajné a krepovité

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Krém

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Bez fixácie

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Zamotávaním
Kód:  KSVL2465
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  30166189
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18