Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Dual Stylers Bouncy & Tender 150 ml

10,90 €

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Dual Stylers Bouncy & Tender 150 ml

Gél na vlasy Tecni.Art Dual Stylers je určený predovšetkým pre nepoddajné vlnité vlasy. Gélovo-krémová konzistencia tvaruje vlny do uhladeného a elegantného vzhľadu, ktorý ocenia najmä ženy s povolaním, kde sú elegantné účesy vyžadované. Súčasne prípravok zaisťuje vlasom spoľahlivú starostlivosť a ochranu proti vzdušnej vlhkosti a krepovateniu. Doprajte si prípravok, ktorý skrotí vaše nepoddajné vlny!
Gél má dvojzložkovú konzistenciu, ktorá umožňuje vytvoriť požadovaný vzhľad a zároveň vlasy hydratuje, vyživuje a chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Gél sa dobre nanáša a jemné zloženie vlasy nezaťažuje. Zanecháva ich splývať v uhladených vlnách, ktoré pôsobia veľmi elegantne. Pre extra veľký objem je vhodné vlasy fúkať po nanesení gélu pomocou guľatej kefy. Uhlaďte svoje vlasy kvalitným gélom, ktorý ich nevysuší!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
Nanášajte na vlhké vlasy a vyfúkajte cez okrúhlu kefu pre extra objem alebo nechajte voľne uschnúť.
Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Typ

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Ľahká fixácia

Účinok

Účinok Fixácia, Lesk
Kód:  KSVL2607
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  30157729
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09