Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Super Dust 7 g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Super Dust 7 g

 

Vlasový púder L'Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust patrí do radu prípravkov určených na starostlivosť o vlasy spľasnuté a vlasy, ktoré majú sklon rýchlo sa mastiť pre dosiahnutie extra objemu a matného vzhľadu či textúry.
Tento púder bude vašim neoceniteľným pomocníkom pri tvorbe originálnych aj klasických účesov. Dokáže dodať nielen neuveriteľný objem, ale aj vlasy zmatní, čo je veľmi moderné a pôsobí štýlovo. S jeho pomocou si vytvoríte ležérny, rozcuchaný účes. Nezanecháva na vlasoch biele stopy, vlasy ľahko nadvihne a vytvorí objem bez zlepenia vlasov! Doprajte si neviazanosť pri tvorbe vášho účesu a zvýraznite štýlom vášho účesu vašu osobnosť.
Typ vlasov:
Pre vlasy spľasnuté a vlasy, ktoré majú sklon rýchlo sa mastiť.
Použitie:
Pred aplikáciou nádobku pretrepte a potom pomocou prstov vpracujte do vlasov. Pre maximálny objem púder naneste priamo ku korienkom a vytvarujte účes.
Objem:
7 g

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Mastné

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi

Účinok

Účinok Objem
Kód:  KSVL2430
Produktové číslo:  3474630614611
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16