Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Move 150 ml

5 3 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Move 150 ml

Gél na vlasy L'ORÉAL PROFESSIONNEL Tecni.Art Fix Move je kozmetický prípravok, ktorý je určený na konečnú úpravu vašich vlasov. Gél silne fixuje a súčasne zachováva prirodzenú pružnosť účesu. Perleťová textúra prípravku dodáva vlasom nádherný lesk a prirodzene odľahčený vzhľad. Modeluje a fixuje váš účes bez toho, aby zanechal vlasy strnulé.

Gél obsahuje UV filter, ktorý vaše vlasy spoľahlivo ochráni pred škodlivým slnečným žiarením. Zanechá vaše vlasy perfektne upravené do tvaru, ktorý požadujete. Prípravok jedinečným spôsobom dodá vlasom prirodzený vzhľad a krásny lesk. Gél má jednoduché použitie so skvelými fixačnými výsledkami. Doprajte svojim vlasom kvalitný prípravok, ktorý vám pomôže vytvoriť originálny účes.
Stupeň fixácie:
4 – silná fixácia
Typ vlasov:
Na všetky typy vlasov.
Použitie:
Pre celkovú fixáciu rozotrite gél v dlaniach a aplikujte od korienkov vlasov až po ich končeky. Pre zvýraznenie jednotlivých prameňov a individuálneho štýlu aplikujte gél do vlasov končekmi prstov.
Objem:
150 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 150 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred UV žiarením
Kód:  KSVL2385
Produktové číslo:  3474630613782
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09