Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Steampod Smoothing Milk 150 ml

5 2 hodnotení
11,90 €

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Steampod Smoothing Milk 150 ml

Unikátne vlasové mlieko Steampod Smoothing Milk od výrobcu L'ORÉAL bolo špeciálne navrhnuté pre hĺbkovú regeneráciu a ochranu vlasov. Je určené na použitie spolu so špeciálnou parnou žehličkou Steampod. Horúca para roztvára vlasové kutikuly, čím napomáha preniknutiu účinných zložiek hlboko do vlasovej štruktúry. Špeciálne zloženie poskytne vlasom dlhodobú ochranu zvnútra a dodáva im potrebnú starostlivosť a výživu. Rozlúčte sa navždy s nepoddajnými, poškodenými vlasmi a rozštiepenými končekmi. Výsledky uvidíte už po prvom použití. Vlasové mlieko narušené končeky vyhladzuje, zaceľuje a efektívne bráni ich ďalšiemu štiepeniu.

Kľúčové vlastnosti

  • Na hĺbkovú ochranu vlasov pred vysokými teplotami
  • Vlasy vyživuje, regeneruje a dodáva im elegantný lesk
  • Pre hodvábne jemné vlasy na dotyk
  • Dlhodobý účinok až po dobu troch dní
  • Končeky zaceľuje a vyhladzuje
  • Efektívne zabraňuje krepovateniu a štiepeniu končekov
  • Vyvinuté pre všetky typy vlasov
  • Objem 150 ml

Mlieko pre hĺbkovú výživu, regeneráciu a ochranu pred teplom

Vlasové mlieko aplikujte do vlhkých vlasov a vysušte ich fénom. Následne vlasy vyrovnajte žehličkou Steampod po celej dĺžke. Výsledkom budú výrazne hladké, hodvábne jemné a žiarivo lesklé vlasy počas nasledujúcich troch dní. Mlieko dodáva vlasom potrebnú ochranu, takže sa nemusíte obávať vyšších teplôt počas sušenia a tepelnej úpravy. Doprajte si profesionálnu starostlivosť ako z kaderníckeho salónu a oslňte okolie prirodzene krásnymi a zdravo vyzerajúcimi vlasmi.

 

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, CETYL ALKOHOL, AMODIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, Cetyl ESTERS, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, PHENOXYETHANOL, QUATERNIUM-33, TOCOPHEROL, TRIDECETH-6, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, ARGININE, BIOSACCHARIDE GUM-4, GLUTAMIC ACID, CETRIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, SERINE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, KUMARÍN, LINALOOL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, GERANIOL, PARFÚM/FRAGRANCIA

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Krém

Určenie

Určenie Pre ženy

Hmotnosť

Hmotnosť 150 g (0,15 kg)

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Účinok

Účinok Hydratácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním

Účinok

Účinok Lesk, Výživa, Uhladenie
Kód:  KSVL3028
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630692855
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17