Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Natural Hair

4,6 5 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Natural Hair

Trápi vás padanie vlasov? Potom vyskúšajte súpravu výrobkov z dielne ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl, vďaka ktorým sa budete môcť kochať hustými, krásnymi a zdravými vlasmi. V súprave nájdete šampón, kondicionér a objemovú penu, ktoré vďaka svojmu unikátnemu zloženiu podporujú rast nových vlasov a doprajú im potrebnú výživu.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava výrobkov pre prirodzené (nefarbené) vlasy
  • Vhodné pre rednúce vlasy bez objemu
  • Obsahuje šampón, kondicionér a objemovú penu
  • Unikátne zloženie pre posilnenie vlasov a rast nových vlasov

Clarifying Shampoo Natural

Šampón jemne umýva a odstraňuje zvyšky mazu a ďalších nečistôt ako z vlasov, tak aj z vlasovej pokožky. Vďaka unikátnemu zloženiu navyše aktivuje vlasové folikuly, vďaka čomu podporuje rast nových vlasov. Vaše vlasy tak budú svieže, zdravé a ich objem sa bude postupne zvyšovať.
Použitie:
Šampón naneste do vlhkých vlasov, vytvorte jemnú penu a opláchnite.
Objem:
250 ml

Bodifying Conditioner Natural

Kondicionér je určený pre prírodzené a rednúce vlasy, ktorým dodá potrebnú starostlivosť a ochranu a uľahčí ich rozčesávanie. Rovnako ako šampón, aj tento prípravok obsahuje látky GlucoBoost a Incell, ktoré sa hĺbkovo starajú o vlasové vlákno bez toho, aby ho zaťažovali. V kombinácii so šampónom a penou tak tento kondicionér účinne podporuje rast nových vlasov.
Použitie:
Prípravok naneste do umytých vlasov a nechajte ho pôsobiť približne dve minúty. Potom vlasy dôkladne opláchnite.
Objem:
250 ml

 

Densifying Mousse Natural

Pena vlasom dodáva luxusný objem, vďaka ktorému bude váš účes pôsobiť veľmi bohatým dojmom. Zároveň sa o vlasy stará, dodáva im výživu a zbytočne ich nezaťažuje.

Použitie:
Vysušte umyté vlasy uterákom a rozdeľte ich do štyroch sekcií. Penu rovnomerne naneste na pokožku hlavy a potom starostlivo prečešte do dĺžok. Vlasy už neoplachujte.
Objem:
125 ml
 

Clarifying Shampoo Natural
Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide Mipa, Glycerin, Sodium Chloride, Hexylene Glycol, Sodium Benzoate, Mentha Piperita Oil/Peppermint Oil, Salicylic Acid, Polyquaternium-10, Menthol, Limonene, Linalool, Methyl Cocoate, Sodium Cocoate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Safflower Glucoside, Sodium Hydroxide, Ci 42090/Blue 1, Citric Acid, Parfum/Fragrance.
Bodifying Conditioner Natural
Aqua/Water, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydroxyethylcellulose, Behentrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Polyquaternium-10, Hydroxyethyl Oleyl Dimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Mentha Piperita Oil/Peppermint Oil, Isopropyl Alcohol, Menthol, Limonene, Linalool, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Safflower Glucoside, CI 42090/Blue 1, Parfum/Fragrance. 
Densifying Mousse Natural
Aqua/Water, VP/VA Copolymer, Propylene Glycol, Vinylamine/Vinylformamide Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Cetrimonium Chloride, Limonene, Linalool, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Mentha Piperita Oil/Peppermint Oil, Menthol, Safflower Glucoside, Methylisothiazolinone, Hydroxycitronellal, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Lactic Acid, Parfum/Fragrance.



 

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné

Objem

Objem 625 ml
Kód:  KSVL2763
Produktové číslo:  3474630643499
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11