Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Coloured Hair

4,8 5 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Kit Coloured Hair

Trápi vás nepríjemné padanie vlasov? Potom vyskúšajte súpravu výrobkov z dielne Lóreal Professionnel Serioxyl, vďaka ktorým sa budete môcť kochať hustými, krásnymi a zdravými vlasmi. V súprave nájdete šampón, kondicionér a objemovú penu, ktoré vďaka svojmu unikátnemu zloženiu podporujú rast nových vlasov a doprajú im potrebnú výživu. Prípravky sú navrhnuté špeciálne pre potreby farbených vlasov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava výrobkov na farbené vlasy
  • Vhodné pre rednúce vlasy bez objemu
  • Obsahuje šampón, kondicionér a objemovú penu
  • Unikátne zloženie pre posilnenie vlasov a rast nových vlasov

Clarifying Shampoo Color

Šampón jemne umýva a odstraňuje zvyšky mazu a ďalších nečistôt ako z vlasov, tak aj z vlasovej pokožky. Vďaka unikátnemu zloženiu navyše aktivuje vlasové folikuly, vďaka čomu podporuje rast nových vlasov. Vaše vlasy tak budú svieže, zdravé a ich objem sa bude postupne zvyšovať.
Použitie:
Šampón naneste do vlhkých vlasov, vytvorte jemnú penu a opláchnite.
Objem:
250 ml

Bodifying Conditioner Color

Kondicionér je tiež určený pre rednúce vlasy, ktorým dodá potrebnú starostlivosť aj ochranu a uľahčí ich rozčesávanie. Rovnako ako šampón, aj tento liek obsahuje látky GlucoBoost a Incell, ktoré sa hĺbkovo starajú o vlasové vlákno bez toho, aby ich zaťažovali. V kombinácii so šampónom a penou tak tento kondicionér účinne podporuje rast nových vlasov.  
Použitie:
Prípravok naneste do umytých vlasov a nechajte ho pôsobiť približne dve minúty. Potom vlasy dôkladne opláchnite. 
Objem:
250 ml

Densifying Mousse Color

Pena vlasom dodáva luxusný objem, vďaka ktorému bude váš účes pôsobiť veľmi bohatým dojmom. Zároveň sa o vlasy stará, dodáva im výživu a zbytočne ich nezaťažuje. 

Použitie:
Vysušte umyté vlasy uterákom a rozdeľte ich do štyroch sekcií. Penu rovnomerne naneste na pokožku hlavy a potom starostlivo prečešte do dĺžok. Vlasy už neoplachujte. 
Objem:
125 ml

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Slabé a rednúce

Objem

Objem 625 ml
Kód:  KSVL2764
Produktové číslo:  3474630643536
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03