Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Hair 90 ml

4,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serioxyl Denser Hair 90 ml

Trápi vás padanie vlasov a chcete sa znova kochať hustými a zdravými vlasmi? Potom vyskúšajte jedinečné sérum z dielne Ľoreál Professionnel. Tento účinný prípravok je obohatený o inovatívnu Stemoxydine 5 % techonológiu, ktorá vytvorí optimálne prostredie pre stimuláciu kmeňových buniek, vďaka čomu sa nový vlas tvorí rýchlejšie a technológiu Neohesperidín chrániacu cibuľky vlasu proti oxidácii a zaisťujúcu ich správne fungovanie. Sérum pôsobí kumulatívne, takže svoj účinok zvyšuje s každou ďalšou aplikáciou. Preto odporúčame výrobok používať minimálne tri mesiace.  

Kľúčové vlastnosti séra na vlasy Ľoreál Professionnel Serioxyl Denser Hair

  • Sérum na podporu rastu vlasov a zníženie ich vypadávania
  • Serioxyl Denser zlepšuje stav vlasových cibuliek a udržuje ich správnu funkciu
  • Počas troch mesiacov pribudne až 1 700 nových vlasov
  • Ľoreál Professionnel sérum má dlhodobý účinok

Aktívne látky:

  • Stemoxydine 5 % – vytvorí optimálne prostredie pre stimuláciu kmeňových buniek, vďaka tomu sa nový vlas tvorí rýchlejšie.
  • Neohesperidín – silná antioxidačná molekula, ktorá sa nachádza v citrusových plodoch, chráni cibuľky vlasu proti oxidácii, zaisťuje ich správne fungovanie.

Použitie:
Každý večer po dobu troch mesiacov aplikujte 8 dávok pipety do vlasovej pokožky po cestičkách a dôkladne vmasírujte končekmi prstov, kým sa sérum nevstrebe. Sérum neoplachujte.

Zloženie:
Alcohol denat, aqua/?water, diethyllutidinate, resveratrol, ethyl ester of pvm/?ma copolymer, linalool, geraniol, citronellol, benzyl salicylate, benzyl alcohol, limonene, parfum/?fragrance



Zloženie

ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, DIETHYLLUTIDINATE, RESVERATROL, ETHYL ESTER POF PVM/MA COPOLYMER, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL SAOCYLATE, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE, C222901/1.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Sérum

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Ochrana

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 90 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová
Kód:  KSVL4116
Produktové číslo:  3474636645800
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06